126

Odp: Cienie do oczu

[quote=a.filipowska]ja takiej dużej paletki z całą gamą nigdy nie maiałam, choć nie wiem czy ze wszystkich kolorów bym korzystała...[/quote]
wiesz może naraz nie użyjesz wszystkich ale od czasu do czasu każdy kolor sie przyda,ja np.lubie kombinować i mi sie przydaje

127

Fajnie wygląda kolorowe oko, szczególnie latem smile

128

może i tak... mimo, że w  swoich zasobach mam mało kolorów (fiolet, szary, czarny, zielony) to czasem nachodzi mnie na jakieś kolorowe szaleństwo i nie mam w czym wybrać

129

wlaśnie myśle że duże palety są wydajniejsze i bardziej się opłaca je kupować

130

ja lubię kupować cienie trójkami zawsze są wtedy ładnie dobrane kolorystycznie..
chociaż ostatnio jestem zadowolona z cienia Pupa bo pasuje do wszystkich kolorów jest taki..hm srebrzysto-złocisty" melanż z grubymi drobinkami.

131

mnie najbardziej pasują odcienie brązu

132

też lubię czekoladowe brązy, miedzine pomarańcze, ale także złoto, szarości i cieplejsze odcienie na lato, także całkiem zwariowane.

133

pasują do niebieskich tęczówek brązy

134

a ja mam brązowe ciemne oczy i też się lubię na brązowo malować

135

[quote=Beata]a ja mam brązowe ciemne oczy i też się lubię na brązowo malować[/quote]

ja tak samo smile

136

brązowo oka

137

a ja lubię różne cienie, najczęściej błękitne, fiolety, delikatny blady róż, beże, brązy... rzadziej turkus i inne smile
a oczy mam niebieskie smile

138

ja oczy niebieskie i za brązami jakoś nie bardzo... ale mam wspaniały turkusowy eyeliner, taki żarówiasty - pięęęękny smile

139

Ja mam piwne oczy i lubię ciemne cienie i czarną kredkę lubię tak rozetrzeć na powiece....chociaż nie powinnam używać bo mam duuuże oczy....

140

czarna kredka to dla mnie podstawa makijażu, czasem zastąpię elinerem ale to raczej na jakieś okazje (albo z nudów) tongue

141

A widziałyście to:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images42.fotosik.pl/141/ee08577f73c67c71.jpg[/img][/url]

Okropne......

142

faktycznie powinna zadbać o siebie

143

takich fotek to masa,  ale w końcu to też tylko ludzie...

144

Najbardziej lubię satynowe-długo pozostają na powiece,za bardzo się nie błyszczą/w moim wieku to wazżne /-niestety nie wszystkie marki mają je w ofercie

145

w Twoim wieku- e pewnie przesadzasz?

146

cienie satynowe ???? O kurcze a jakie to

147

pewnie te drogie wink

148

Brzmi bardzo łatwo to fakt

149

jak farbki wyglądają

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images44.fotosik.pl/230/54492ccd27f17fa3.jpg[/img][/url]

150

[quote=biedroneczka4]wlaśnie myśle że duże palety są wydajniejsze i bardziej się opłaca je kupować[/quote]
JA MAM TAKĄ
nie wiem czy jest wydajniejsza, prawdę mówiąc połowy nie używam, wiec.... jakoś nie bardzo