Odp: Cienie do oczu
żółte na kimś mi się podobają, owszem, ale jakoś siebie sobie nie wyobrażam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
żółte na kimś mi się podobają, owszem, ale jakoś siebie sobie nie wyobrażam
opalizujące to jest dobra sprawa .
Albo z drobinkami delikatnymi, ech zyć nie umierać
tylko żeby te drobinki na oczach siedziały, a nie na całej twarzy...
właśnie, mi brokacik często spada na policzki ale jak jest to makijaż na wiecczorne wyjście to nie przeszkadza, gorzej jak do pracy np lekko na oczy sypnę
ja mam to samo czasami jak sie pomaluję moja twarz wygląda SYLWESTROWO
Ja mam z sephora w kostce to trzyma sie na oczkach, no i jest deliktany a nie jak groch - na co też zwracam uwagę oraz na to, ze w tyc tańszych to najczesciej ta peiwrsza warstweka jest z brokacikiem a poźniej to go brak.
a cienie do oczu w kremie .... miał ktoś - chwalicie sobie
[quote=asiula83]a cienie do oczu w kremie .... miał ktoś - chwalicie sobie[/quote]
miałam sklejał mi powieki, cały krem został na górnej powiece, znaczy na tej części pod brwią... koszmar...
ja miałam i był potem rozlożony nie rowno, ogólnie jakbym naciapała sobie cyzmś na oczy
A ja mam tylko dwie palety barw cieni do powiek to i tak za dużo dla mnie bo na nie lubię malować cieniami powiek....
ja ostatnio zakupiłam sobie cienie sypkie i jestem z nich zadowolna
w kremie nigdy nie miałam, ale jak czytam - nie polecacie za bardzo... nie ma nic gorszego niż usmarowana podwieka nad zgięciem...
najpierw można na powiekie nałożyć troszkę fluidu to wtedy się nie scierają takie cienie
[quote=Beata]najpierw można na powiekie nałożyć troszkę fluidu to wtedy się nie scierają takie cienie[/quote]
zawsze nakładam cień na fluid
ja często też, ale jak cienie (nawet te sypkie) są tandetne - to w zgięciu powieki i nad tez się gromadzą
a ja na podkład i też jest dobrze, chyba że się zapomnę i poprzecieram oczy...
no tak, na to to juz nic nie pomoże... też coś o tym wiem
ja mam cienie ale mi sie nie kulkują, natomiast moja koleżanka używa moich cieni i jej sie kulkują .... wiec chyba wszystko zalezy od skóry
to też na pewno ma wpływ, i trzeba eksperymentować
pH skóry jak masz niskie to też się żle utrzymają cienie
mi sie te z sephory bosko utrzymuja
ja jestem zadowolona z INGRID
ja Bonjour, mam nowiusieńkie z isadory- ale zal mi ich uzywać
nie ma co trzymać, bo się zepsują, albo jak zechcesz się pochwalić, to spadną i się rozsypią, oooooooooooo
nie zepsują się ale rozsypać fakt mogą
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź