Odp: skórki wokół paznokci
Ja ostatnio kupiłam żel z essence, jest całkiem fajny, polecam wypróbować. pisałam o nim u mnie na blogu: [url]http://my-love-cosmetics.blogspot.com/2011/12/inglot-maso-do-rak-i-paznokci-essence.html[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja ostatnio kupiłam żel z essence, jest całkiem fajny, polecam wypróbować. pisałam o nim u mnie na blogu: [url]http://my-love-cosmetics.blogspot.com/2011/12/inglot-maso-do-rak-i-paznokci-essence.html[/url]
Ja przestałam dręczyć skórki i o dziwo, bardzo szybko same zrobiły się ładniejsze.
nie polecam wycinać skórek bo pote okropnie odrastaja i to BOLI! ja tak jak niechcemisie dsuwwałam skórki drugim paznokciem przez jakiś czas a teraz się nauczyły i juz nie wchodzą mi w drogę
Ja często tak robiłam kiedy się denerwowałam albo nudziłam. To byla alternatywa dla obgryzania, zeskrobywania lakieru, rysowania dupereli na ostatniej stronie zeszytu i szarpania chusteczki higienicznej
Skórki namiętnie 'pędzluję' oliwką - taką zwykłą, noł nejm. Wcieram też rycynę jak mnie najdzie
Skórki usuwam preparatem z Killys, a pielegnuje olejkiem z Inglota:)
na moje skórki bardzo fajnie działa zwykła maść ochronna z witaminą a wyglądają duuużo lepiej niż wcześniej
Ja kiedyś miałam jakiś płyn zmiękczający z Joko taki różowy ale nazwy za cholere nie pamiętam Fajny był... A teraz używam zwykłej oliwki jaką kupi się w każdym sklepie z akcesoriami do paznokci a usówam najczęściej frezarką
ja mam obecnie maść na skórki i do paznokci - dostałam od koleżanki, natomiast moja manicurzystka zawsze mi mówi - zwykły olej spożywczy, no chyba że masz za dużo pieniędzy
A czy miałyście ten żel pomarańczowy do skórek z Avon ; )
kurcze, też sie muszę za nie zabrać, bo masakra, ale zawsze mam wrażenie, że chyba po prostu nie umiem tego robić
Polecam preparat z manhattana To co prawda mój pierwszy i nie mam porównania, ale jestem z niego bardzo zadowolona.
Ja mam lovely kupiony w Rossmanie i sprawdza się
proponuję wypróbować sally hansen - jak dla mnie jest super
Nigdy nie miałam problemu ze skórkami wokół paznokci aż do momentu kiedy zaczęłam używać odzywki do paznokci Eveline 8w1, która bardzo przesuszyła moje skórki...Teraz stosuję na dłonie kąpiele w ciepłej oliwie i jest lepiej:)
Dobra frezarka zrobi swoje, odsyłam was tutaj - [url]http://sklep.new-nails.com/frezarka-do-manicure-pedicure.html[/url]
Taki sprzęt będzie się nadawał nie tylko pod profesjonalne zastosowanie - sprawdzi się również w domu. Zakładając, że zależy wam na ładnych paznokciach.
Cena tej frezarki jest powalająca. To chyba jednak urządzenie do gabinetów kosmetycznych, a nie do osobistego użytku, no chyba, że ktoś ma tyle kasy, że go na taki bajer stać . Do skórek używam ostatnio preparatu Sally Hansen, który udało mi się dorwać po promocyjnej cenie na internetowej wyprzedaży: zlotewyprzedaze.pl. Na razie sprawdza się bardzo dobrze.
To zależy - moja koleżanka kupiła ją na osobiste zastosowania. Masz rację, kwestia kasy, ale sprzęt jest dobry.
Zresztą każdy kto robi paznokcie myśli też o tym, żeby w ten sposób dorabiać...
je niestety skubię skórki koleżanka namówiła mnie na jakiś wypasiony krem na skórki z konikiem. zapłaciłam majątek.. i stoi:/
Polecam kosmetyk z firmy FM jednak nie znam jego prawidłowej nazwy bo zdarły mi się napisy Wygląda jak lakier do paznokci, szybko się wchłania i spełnia swoją rolę.
Mam wazelinkę z jessici, stosuję ją już trzeci rok, jak dla mnie jest rewelacyjna, zarówno na zimę czy na lato, nie ma znaczenia.
A ja wycinam od lat choć wiem że nie wolno, ale środki do zmiękczania u mnie nie działają
Wycinanie powoduje że skórki twardnieją, i jeszcze bardziej narastają. Lakiery z jessici znam ale wazelinki nie. W jaki sposób się ją aplikuje?
A ja odsuwam szpatułką i już tak się "przyzwyczaiły" że same wrastają "do tyłu...:)
Spróbujcie sobie tej samej oliwki o której ja pisałam. Jeśli będziecie systematyczne to zauważycie efekty. Ta oliwka u mnie po kilku dniach zmieniła charakter paznokci. Później było tylko lepiej. Skórki stały się zdrowe, nie są takie suche i całość paznokcia wygląda po prostu zadowalająco.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź