Odp: jakie buty męskie wybrać
Tego sklepu nie kojarzę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tego sklepu nie kojarzę.
[img]https://www.merg.pl/pol_il_Efektowne-polbuty-meskie-ze-skory-55976.jpg[/img]
Merg.pl - u nich je macie. Sami przyznajcie, że super wyglądają. Pewnie, że można za buty równie dobrze zapłacić znacznie więcej, ale gdzie tego sens? Buty mają być wygodne i robić różnicę, to jest najważniejsze. A te chyba takie są.
Mi się podobają u facetów tego typu buty
[img]https://wojas.pl/media/product/main_img_25729.jpg[/img]
czegoś takiego w sumie szuka teraz mój chłopak. Są inne kolory? Ile te buty kosztują w ogóle? Są skórzane?
Skórzane to są u Lasockiego, to jest elegancja...
Buty skórzane są najlepsze, bo w nich oddycha stopa i się nie poci. To bardzo ważne zwłaszcza późną wiosną/ latem, gdzie niekiedy nie można ubrać sandałów - np. w pracy. miluska_ann - takie buty warto kupić, ale nie warto przepłacać. Bo buty skórzane nie wszystkie są drogie. Mój mąż kupuje tutaj buty New Age - Są bardzo dobrej jakości, wyglądają ciekawie i do bardziej eleganckiego ubioru i do jeansów. A cenę w tym sklepie mają dużo niższą niż w innych sklepach, w których szukałam tych butów.
czegoś takiego w sumie szuka teraz mój chłopak. Są inne kolory? Ile te buty kosztują w ogóle? Są skórzane?
Są jeszcze szare. Tutaj masz dokładnie namiary
dzięki wielkie. Te szare nam się jednak bardziej podobają. No i fajnie że wojas bo przynajmniej wiadomo że buty będą porządne
Mój mąż potrzebuje butów do garnituru i pozostałych dodatków. Niedługo idziemy na wesele i rozglądam się za czymś dobrej jakości. Znalazłam wszystko włącznie z poszetką w . Wszystko bardzo eleganckie, z dobrej jakości materiałów, dokładnie takie jak szukam.
mężowi kupiłam ostatnio ładny klasyczny model butów wizytowych ze skóry na testował je ostatnio na weselu i jest zadowolony- nic go nie obcierało, buty szybko dopasowały się do stopy i są miękkie, więc wygoda na 100%
Popatrz po Merg - masz i markowe i mniej znane. Coś pod budżet sobie dopasuj. Ogólnie fajne i estetyczne buty nie muszą być jakoś specjalnie drogie - trzeba sobie tylko z głową jakoś wzór dopasować, ale w tym akurat nie ma nic specjalnie trudnego, mylę się?
W sieci zawsze będzie taniej.
Są jeszcze szare. Tutaj masz dokładnie namiary
Coś takiego by się właśnie przydało mojemu chłopakowi. Takie buty nie do końca sportowe nie do końca eleganckie. Muszę mu podesłać
no, całkiem fajne są. No i pewnie wygodne bo wojas raczej porządnie robi te swoje buty
Sportowe są najbardziej wygodne. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów
Polecam przeczytać przed kupnem, tak a propos mody męskiej na lato/wiosne
Myśle, że fajne buty znajdziesz .Maja tam ogromny wybór obuwia i kazdy znajdzie tam coś dla siebe. Ceny są calkiem przyjemne więc nie przepłacisz. Wysyłka z tego co wiem jest darmowa do kadego zamówienia
Nie polecam Wojasa. Polecam Ryłko. I dla męskich i damskich.
[img]https://www.merg.pl/data/gfx/pictures/medium/5/6/56665_1.jpg[/img]
Akurat te mało męskie :] Ale jak dalej wejdziecie na Merg, to tam macie różne sportowe obuwie. Pod każdego można coś dopasować, aby tylko logicznie.
To zależy jaki styl dana osoba lubi. Mój mąż na przykład chodzi głównie w obuwiu sportowym, jest wygodne i bardzo praktyczne. Sprawdź sobie ofertę sklepu Sprawna realizacja zamówienia, generalnie rozbudowana oferta więc na pewno mąż znajdzie coś dla siebie.
Zależy od stylu, ja kupuję tu: w męskich nie chodzę, ale zawsze mi się podobają, jak widzę Więc może któremuś z Panów też się spodobają.
ROzmawiamy o butach męskich a te miętowe nie sa męskie Powiem Wam,że sama zamawiam buty dla męża bo on nie odczuwa potrzeby kupowania
Preferuje sportowe buty. Polecam firmy takie jak
dc
vans
reebok
i nike ( najlepiej się noszą).
Aktualnie dość dobre promocje na supersklep: - zamawiałam tam buty dla siebie i dla meża.
Ja niedawno do biegania buciki kupiłem tutaj świetna promocja była, warto zaglądać do sklepu internetowego deichmanna nie tylko chodzić po galeriach, tam często w innych sklepach mocno przepłacamy.
Jakie wybrać buty? Zdaje mi się, że przy wyborze butów dużą rolę odgrywa kilka aspektów, przede wszystkim będzie to indywidualny gust, a także wygoda.
Mi podobają się trampki. Może i bez szaleństwa, ale za to fajne, estetyczne i robiące dużą różnicę pod względem wizualnym.
Tzn. typowo męskie. Sami oceńcie, czy wam się podobają, ale chyba faceci niczego efektownego nie potrzebują ;-)
Długo przeglądałam różne sklep w poszukiwaniu oferty ciekawych butów męskich.
Szczególnie przykuła moją uwagę adekwatność ceny produktu do jakości. Przy regularnych zakupach można dodatkowo liczyć na promocje.
Ostatnio edytowany przez Evie_95 (2017-12-07 17:52:19)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź