Odp: Gdzie kupujecie ubrania?
no super
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no super
U mnie to jest albo sieć sklepów HIM albo u mnie to jest Reserved. Przede wszystkim to tak na zmianę u mnie jest i czasem to wybieram a czasem to wybieram. Zależy to głównie u mnie tak jakoś od humoru to dla mnie takie jest bardzo ważne przecież hihihi
Witam, Ja powiem tak rzadko kupuje w centrach handlowych bo tam jest za drogo, ale za to mam w swojej miejscowości ryneczek i tam kupuje bluzki bo taniej a i modne też są.
Ja w ostatnim czasie coraz częściej zamawiam w sieci. Nie dość,ze jest taniej to jeszcze mozna sobie przejrzeć bez problemu masę produktów siedząc sobie spokojnie w domu przy biurku z filiżanką kawki w ręce.
Mogę Wam polecić dwa fajne sklepy z ciuchami. Answear oraz Zalando. Możecie jeszcze obniżyć koszt zamówienia korzystając z kodów rabatowych:
Macie tutaj kody rabatowe do tych dwóch sklepów. Obecnie są tam spore wyprzedaże kolekcji letniej tak więc bedziecie mogły sobie bez problemu znaleźć coś taniej o 70%. Warto bo w dobrej cenie kupicie sobie markowy ciuch, który jest zwykle z lepszej jakości materiałów.
Ciuchy jak wszystko inne kupuje w sieci, z ostatnich nabytków mogę podać linka do sklepu z fajnymi koszulami o tu takie wyjściowe dobrej jakości.
Osobiście bardzo lubię sklep Quiosque ( [url=http://www.quiosque.pl]www.quiosque.pl[/url]) Modne ubrania, ceny przystępne. Ubrania bardzo dobre gatunkowo i dobrze się noszą
Ja ostatnio w sklepie online wyczaiłam taką bluzkę Podoba się Wam? Czaderska, co nie???
Ostatnio najczęściej w sklepie internetowym Asos.
Ja to allegro najczęściej kupuję. Jakoś się tam już wciągnęłam w zakupy. Czasem też vinted, ale to mniej. Zdecydowanie kupuję w necie. Dużo czasu tak zaoszczędzam. Nie ma problemów z przymiarkami itp. bo wszystko jest spoko opisane na stronach. Także luz
Ja to samo. Zazwyczaj wlączę po prostu jak mi na czyms bardzo zalezy, ewentualnie powiadomienie o zakonczeniu aukcji i sama probuje, ale jednak snajper jest w tym lepszy
Ostatnią letnią i tam też robię większość ubraniowych zakupów. Bardzo mi ten portal odpowiada.
Sklep [url]http://www.stokki.pl[/url] ma dobrej jakości, markowe rzeczy typu dolce&gabbana, michael kors, marc jacobs, calvin klein itp. i to o połowę tańsze, bo pochodzą z nadwyżek magazynowych albo końcówek kolekcji. Warto zajrzeć, można tam znaleźć prawdziwe perełki.
[quote=filadelfia]Ostatnio najczęściej w sklepie internetowym Asos.[/quote]
Kilka razy byłam stronie Asos, odstręcza mnie jednak czas oczekiwania na przesyłkę. Wolę zamówić coś z polskiego sklepu internetowego.
Podoba mi się ich styl, a cena jest bardzo tanie.
Ostatnio edytowany przez Kenueci (2015-09-21 15:08:01)
[quote=kocham_kato][quote=filadelfia]Ostatnio najczęściej w sklepie internetowym Asos.[/quote]
Kilka razy byłam stronie Asos, odstręcza mnie jednak czas oczekiwania na przesyłkę. Wolę zamówić coś z polskiego sklepu internetowego.[/quote]
Aż tak długo się czeka?
Ja staram się wybierać dobre jakościowo rzeczy.Wole kupić jedna rzecz ale taką, która będzie mi służyła na dłużej. Możecie zajrzeć sobie do sklepu: -jest to sklep z ubraniami młodych polskich projektantów. Wszystko jest dobrej jakosci bo jest szyte z porzadnych materiałów oraz w Polsce. Na pewno o wiele lepsze niz w typowych sieciówkach ( w których w ostatnim czasie niczego sensownego nie mogę dla siebie znaleźć). Niedługo będę robiła tam prezenty na święta ( kupuję co roku wcześniej aby potem mieć już zakupy z głowy).
W tym momencie ,,choruję" na tę torebkę:
Ja teraz za płaszczem się rozglądam , torebek to mam za dużo
Fajny karmelowy płaszcz wełniany widziałam ostatnio w Promod, ale nie wiem, jakiego dokładnie szukasz.
Jak szukacie sportowych rzeczy w fajnych cenach (promocjach) to polecam wam [url=http://www.sklep-presto.pl/pol_m_Odziez-i-obuwie_Kurtki_Kurtki-zimowe-258.html]presto [/url]
Ostatnio edytowany przez Pandora (2015-10-01 09:01:54)
]Bardzo lubię wybierać sobie rzeczy po prostu gdzieś w reserved albo gdzieś właśnie w diverse. To takie moje ulubione miejsca]Też lubię Diverse, często robię tam zakupy ubraniowe. Teraz mam w planach kupić sobie tam parkę na jesień i zimę. Mają tam też fajne plecaki damskie, zastanawiam się nad kupnem jednego, tego pierwszego - przydałby mi się na studia .
Ostatnio edytowany przez natalia84 (2015-10-07 09:40:34)
[quote=alinka29]
[img]//art-madam.pl/p/q/qsfjhzwknwtpmxphth.jpg[/img][/quote]
Całkiem ładna ta torebka. Szkoda tylko, że nie zastosowana bardziej stonowanych kolorów, ponieważ ten róż i pomarańcz mnie odstręcza.
Przeważnie kupuję przez internet. Kiedyś allegro - dziś jedynie sklepy internetowe również i te mniejsze, mniej znane. Jeżeli mam jakiś polecić to kupowałam ostatnio sweterek na [url]http://kamfashion.pl/[/url] i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wysyłka bezpłatna i błyskawiczna.
A ja ze swojej strony mogę Wam polecić Fashion House w Piasecznie jeśli lubicie markowe ubrania w outletowych cenach Ja co sezon tam zaglądam i wyszukuję perełki
Widzę, że dominują sieciówki, a co sądzicie o zakupach przez internet i o ciuszkach, które markowe nie są? Znacie Vubu? Wiele moich koleżanek zachwala właśnie ten sklep, ale ja jakoś boję się zaryzykować, jedyne miejsce, gdzie robiłam internetowe zakupy to Top Secret i akurat byłam bardzo zadowolona, bo okazuje się, że są tam świetne promocje nawet do 50% zniżek, więc żal nie skorzystać:) Ale ogólnie mówiąc troszkę obawiam się zakupów internetowych, a stacjonarnie moje ulubione sklepy to Mohito i w zasadzie Sinsay , bo tam najczęściej kupuję:) No i jeszcze C&A, ale wiadomo, że w sieciówkach to trochę drogo;/
[quote=rizzoli33][quote=kocham_kato][quote=filadelfia]Ostatnio najczęściej w sklepie internetowym Asos.[/quote]
Kilka razy byłam stronie Asos, odstręcza mnie jednak czas oczekiwania na przesyłkę. Wolę zamówić coś z polskiego sklepu internetowego.[/quote]
Aż tak długo się czeka?[/quote]
Czeka się około dwa tygodnie, więc tragedii nie ma. Mnie to nie przeszkadza.
Dla mnie właśnie dwa tygodnie to długo. Czasami się niecierpliwię jak muszę czekać na paczkę cztery dni.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 … 10 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź