Odp: najseksowniejszy zapach dla feceta...
Givenchy 'Play' - bardzo męski i wyrafinowany zapach:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Givenchy 'Play' - bardzo męski i wyrafinowany zapach:)
Giorgio Armani aqua di gio - uwielbiam <3
[quote=angelika91]Giorgio Armani aqua di gio - uwielbiam <3[/quote]
Zgadzam się, bardzo fajny zapach:)
Givenchy - bez różnicy ale Pi jest najpiękniejsze.
Najseksowniej to pachnie mój mężczyzna, kupiłam mu na urodziny w pachnij.pl Davidoff Adventure. Nie jest mdły, ani duszący.
Co jest w nim takiego niesamowitego to, że nie drażni mojego nosa. Mąż ma takie jedne perfumy, których nie mogę znieść. Nie podobają mi się i już. Wie o tym i na szczęście ich nie używa.
Tych zapachów jest dla nich mnóstwo, wystarczy tylko poszukać ich działa z perfumami, a człowiek się cały tam zakręci od tych różności.
Ja bym nie ryzykowała i np. na prezent podarowała bon do drogerii internetowej, niech facet sam wybierze co lubi
pewnie chyba ze zna się jego gusta wiadomo ze faceci się nie znaja;p
[quote=angelika91]Giorgio Armani aqua di gio - uwielbiam <3[/quote]
Ja też go uwielbiam!
Mi się również bardzo podoba Idealny na lato.
Mi bardzo podobają się perfumy Love & Desire. Są to perfumy dla mężczyzn z feromonami. Na początku trochę się wkurzyłam na swojego faceta ,ze takich używa niemniej mają naprawdę zmysłowy i seksowny zapach, który totalnie może obezwładnić człowieka.
Teraz już w sumie wszystko mi jedno poniewaz wiem,że jest we mnie zakochany.
Bruno Banani...
Przede wszystkim, to mężczyzna musi pachnieć... czystością. Wykąpany, ogolony,
przystrzyżone włosy.Ogólnie- ma być zadbany.
Bo jeśli to ominie, to nic nie dadzą żadne perfumy,czy inne pachnidełka
Tak musi mieć swój zapach naturalny i codziennie się myć pod prysznicem bo chyba już czułyście kiedyś w tramwaju lub w autobusie jaki to jest okropny odpychający zapach. Bardzo niedobry..Ja to właśnie uważam, że najlepsze perfumy to te naturalne a dodatkowo jeszcze hugo boss
Gadżety są fajne, gadżety są bardzo dobre..przede wszystkim mogę wam powiedzieć iż bardzo ciekawe gadżety można znaleźć tu ja znalazłam
Ostatnio edytowany przez majenya (2015-06-30 14:28:33)
No co wy dziewczyny też znacie ten zapach - Giorgio Armani aqua di gio to już jest klasyka po prostu <33 u mnie w domu zawsze to brat posiadał i no wiecie jest taka sprawa, że teraz jak dzień męźczyzny właśnie jest to ja akurat taki prezent dam mojemu facetowi
Armani Code i Pierre Cardin Emotion. Rewelacja jak dla mnie. Co do naturalnego zapachu faceta, także uważam, że najlepszy zapach na świecie:). Lacoste nie kupowałam, ale skoro wychwalacie...:D
Pierre Cardin Emotion- uwielbiam! Są cudowne i mogłabym się sama nimi wypsikać...A tak poważnie, jeżeli ktoś nie zna, to polecam wypróbować, bo są nieziemskie...:).
[quote=subtellna]Przede wszystkim, to mężczyzna musi pachnieć... czystością. Wykąpany, ogolony,
przystrzyżone włosy.Ogólnie- ma być zadbany.
Bo jeśli to ominie, to nic nie dadzą żadne perfumy,czy inne pachnidełka [/quote]
No to jest podstawa, bo najlepsze perfumy będą źle pachnieć na brudnej skórze...
Na brudnej skórze i na śmierdzącym facecie wszystko będzie na minus niestety..Najgorzej jest w lecie jak się jedzie w tramwaju to od razu czuć kto się po prostu nie mył poprzednio dnia..Taki najseksowniejszy zapach dla faceta to według mnie po prostu jest hugo boss ten taki z flagą amerykańska bo po prostu najładniej nim pachnie
Kojarze kojarze zapach jest naprawdę bardzo okej i dobry : ) jeśli chodzi o mnie to po prostu bardzo lubię jak mój facet pachnie tymi perfumami od davida beckhama ; )) zdecydowanie mają one taki intensywny zapach i po prostu takie męskie. Czasem jak śledzę jakieś takie strony z promocjami i rabatami to mogę upolować te perfumy jako perełkę.
ojj wybrać zapach dla faceta to dla mnie czarna magia. nawącham się różnych, ale nie wiem który będzie najlepszy. ostatnio podobał mi sie jakiś, chyba armani code, ale nie jestem pewna
Hugo Boss ostatnio na prezent szukałam, ale wszędzie w perfumeriach bardzo drogo, znalazłam taniej na zamówiłam stąd
właśnie czeka mnie wybieranie zapachu dla faceta. czarna magia
Typowy męski zapach , hugo bossa dark blue ciężko mu się oprzeć
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź