Temat: studia- co nosić i w czym
tak jak powyżej dajcie znać w czym lubicie chodzić na zajęcia i jakie torby nosicie itp.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
tak jak powyżej dajcie znać w czym lubicie chodzić na zajęcia i jakie torby nosicie itp.
Wielkość torby zależy od tego co w danym dniu może się przydać
Na notatki i inne papiery dobre są takie sztywne teczki tekturowe, a poza tym zwykła torebka, oczywiście nie wizytowa:)
Ja noszę zwykle laptop w dużej torbie, więc tam zmieszczę wszystko co potrzebne na parę godzin zajęć
Jednak plecak lepiej się sprawdza w tym przypadku, bo zwykle jest za ciężko jak na jedno ramię...
na jedno ramie... pamiętam lata gdy one były tak bardzo modne. a one teraz wracają?
to już jakoś 7 lat jak skończyłam studia, ale pamiętam, ze raczej były to ubrania dość takie standardowe. Wiadomo, nie chciało się wyglądać po domowemu, więc taki elegantyzm minimalistyczny To były lata...
Pfff... ja to się na uczelnię nie stroiłam. Spodnie rurki i t-shirt Dopiero pod koniec studiów dziewczyny zaczęły nosić się bardziej dorośle, czyli jakieś koszule, marynarki w casualowym stylu.
Ja ubieram się normalnie ładna koszulka, czyste jeansy jakaś bluza i tyle. Ostatnio np.kupiłam sobie taką fajną szarą bluzę - ma nieformalny, dopasowany krój, zapięcie na zamek, kaptur i kieszenie.
Ja też jestem za młodzieżowym stylem, w końcu studia to przedłużenie młodości:) Fantazyjna bluzka czy sukienka nie powinna nikogo razić.
Ja na studiach miałam mnóstwo plecaków, w ogóle nie nosiłam torebek!
Plecaki są super. Teraz to nawet do pracy zdarza mi się zakładać plecak, jak jestem ciut bardziej na sportowo.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź