Odp: kolor ubrań
[quote=pinkmause]A ja się do fioletu już chyba nigdy nie przekonam...[/quote]
czemu? fiolet też jest fajny
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=pinkmause]A ja się do fioletu już chyba nigdy nie przekonam...[/quote]
czemu? fiolet też jest fajny
[quote=asiula83]a ja gustuję w szarości i w czerni ....[/quote]
ja też miałam taki czas
w szkole średniej wszelkie odcienie niebieskiego, a potem brąz i coraz ciemniej coraz ciemniej
a teraz już bardziej optymistycznie u mnie w szafie
czarny jest o tyle fajny, że jest elegancki i do wszystkiego pasuje
i wyszczupla
To dlatego pewie nie używam na codzień...
zafundowałam sobie bluzkę kolor- różowy ale taki stonowany - taki brudny róż
ja dziś zakochałam się w różowym płaszczyku ale były ostatni 2sztuki i obie w rozmiarze 42...
powiedzcie mi czy takie płaszczyki jak na zdjęciu-z takiego materiału, ale zimowe są naprawdę ciepłe?zamierzam sobie kupić, ale nie wiem czy nie będę marznąć...
ja Ci powiem że ja mam wełniany płaszcz ale nie jest ocieplany, bo podobno teraz nie ma czegos takiego jak ocieplane płaszcze - tak mi powiedziała Pani ekspedientka
a w zimę jest zimno bynajmniej w tym moim i mam go za kolana- ale jest zimno ...
nie wiem czy ciepły,ale śliczny - gustowny, prosty, elegancki. I fajny kolorek
mi sie podobaja płaszcze gdzie guziki są dwurzędowo - nie wiem czemu - ale jest ładniejszy płaszczyk
nie chodzi mi o krój czy kolor płaszcza, tym bardziej tego, który jest na zdjęciu
interesuje mnie tylko czy takie płaszcze są ciepłe, bo mam dosyć normalnych kurtek
moim zdaniem ciepłe to są...
ale płaszcze to lubię długaśne...
płaszcze mam do kolan albo do łydek, bo też lubię jak mi ciepło, a kurtki to od lat nie mam żadnej, jakoś tak wyszło
ja mam płaszcz zimowy a wygląda jak jesienny - czy jest ciepły ... taki sobie- mój nie ma ocieplania z tego powodo iż jest z wełny a wełna podobno jest ciepła ... wiadomo ze jak jest mróz -10 to i w kurtce zmarzniesz
ja mam kurtkę puchową, ta jest ciepa...
Też mam podobny problem...chciałabym płaszczyk na zimę ale boję się że nie jest ciepły i będę marzła....
a ja się zdecydowałam i jutro idę szukać i kupować
chciałam dzisiaj, ale zapomniałam o święcie i okazało się, ze Manu zamknięta...
Ja jestem bardzo zadowolona z płaszczyka swojego chociaż waktycznie nie jest az tak ocieplany ale ma podszewke.Troszke cieplej trzeba się ubierać ale super wygląda i jest wygodny
płaszczyk zdecydowanie lepiej wygląda niż kurta i osoba lepiej się prezentuje niż w kurtce, no i nie będziesz miała problemów z pęcherzem (przeziębionym) czy z nerkami
W takim płszczyku trochę się poważniej wygląda.Odkąd go ubieram nikt nie mówi mi "takie dziecko a już mężatka"
Ostatnio edytowany przez Beata (2009-11-11 18:01:39)
he he he he he niektórzy ludzie śmieszni są, nie ma co
Ja czasami też mam ubaw, jak się przyznam do niemal 10-letniego syna... Niektórzy tak patrzą, jakbym była ufo...
taka nieziemksa, niesamowita jesteś ....
a jak, dyplom wedźmy mam w kieszeni...
ha ha ha, nie to miałam na myśli a to szkołę jakąś specjalną kończyłaś?
płaszczyk ładny ale moim zdaniem nie na zimę... ja w swoim marznę, dlatego mam też jeszcze kurtkę
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź