Temat: Kolorowe ombre - Hit czy kit?
Co sądzicie o kolorowym ombre w stylu kylie jenner?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co sądzicie o kolorowym ombre w stylu kylie jenner?
Nastolatkom jak najbardziej pasuje, ale dojrzałej kobiety (po 30-tce) to zupełnie w tym nie widzę... Chyba że młodo wygląda i ma pracę, w której nie musi wyglądać casualowo, np. jest kelnerką lub generalnie nie pracuje tylko "bywa", czyli jest celebrytką
Niektórym pasuje ale nie we wszystkich kolorach. Ciekawa opcja i chyba indywidualna sprawa kazdego
W ogóle mi się to nie podoba. Panuje teraz moda na naturalne odcienie i klasykę.
W młodzieżowych subkulturach jak najbardziej, ale jak widzę starszą panią w takiej fryzurze, to wygląda to śmiesznie, na przykład Magdalena Jeton z radiowej trójki. A ona nosi tę fryzurę od lat.
Witajcie ja bym się raczej nie zdecydowała na kolorowe ombre. Ponoć to hit tego lata. Nie każdemu pasuje i trzeba się głęboko zastanowić jeśli się zdecyduje na taka zmianę na włosach:)
Podoba mi się ombre na ustach,paznokciach, nie na włosach.
Nie podoba mi się ten efekt. Jeśli ktoś dobrze się w tym czuje to ok. Sama jednak bym sobie tego nie zafundowała.
Wg mnie wszystko zależy od fryzury i nas samych
Mi tam się podoba i od czasu do czasu sobie to zafunduję. Ostatnio robiłam ombre w salonie. Naprawdę fachowiec warty polecenia, stylista z profesjonalnym podejściem.
kit!!
Podzielam zdanie dziewczyn wyżej, że można tym sobie zrobić krzywdę, bo złe przejście kolorów psuje efekt. Trzeba też wziąć pod uwagę, że rozjaśnianie będzie miało swoje konsekwencje. Jeżeli chodzi o ombre moim zdaniem najlepiej wygląda, gdy kolor wyżej różni się jedynie o parę tonów od tego niżej oraz na włosach "dużych" objętościowo. Pod żadnym pozorem nie polecam robić tego w domu - chociaż w sieci jest wiele poradników "krok po kroku". Lepiej pójść do zaufanego fryzjera, najlepiej specjalisty w koloryzacji.
Mi kolorowe włosy bardzo się podobają, hit tego roku
Eksperymentowałam z kolorami na włosach w liceum, ale już z tego wyrosłam
Może być fajne, ale w subtelnym zakresie, a ni na całych włosach
Miałam takie włosy w wakacje po maturze.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź