Temat: co zamiast masła?
Witam, czego używacie zamiast masła? a może jednak masło? ja raczej chciałabym zrezygnować z tłuszczu, bo planuje zrzucić kilka kilogramów. Popowiedzcie. A możne różnie w zależności od składników kanapki? Podobno do ryby wędzonej jest dobry chrzan cienko posmarowany na pieczywie.
 
            



 Warto wybierać te zdrowe. Fajnie sprawdza się awokado
 Warto wybierać te zdrowe. Fajnie sprawdza się awokado  Poza tym można smarować kanapki serkiem twarogowym. Sama do niektórych dodatków lubię smarować chleb choćby ketchupem
 Poza tym można smarować kanapki serkiem twarogowym. Sama do niektórych dodatków lubię smarować chleb choćby ketchupem 




 Ostatnio trafiłam na sosy kieleckie - [url]http://www.wspspolem.com.pl/nasze-produkty/sosy-kieleckie[/url] i chyba sobie kupię chrzanowy i czosnkowy do kanapek. Masło mi jakoś nie podchodzi. Kiedyś jadłam z nim kanapki ale ostatnio jakoś nie mogę sie do niego przekonać. Próbowałam smarować chleb prawdziwym masłem ale wkurza mnie to, że ciężko się je rozsmarowuje.
 Ostatnio trafiłam na sosy kieleckie - [url]http://www.wspspolem.com.pl/nasze-produkty/sosy-kieleckie[/url] i chyba sobie kupię chrzanowy i czosnkowy do kanapek. Masło mi jakoś nie podchodzi. Kiedyś jadłam z nim kanapki ale ostatnio jakoś nie mogę sie do niego przekonać. Próbowałam smarować chleb prawdziwym masłem ale wkurza mnie to, że ciężko się je rozsmarowuje.