Odp: Jakich producentów sprzęt macie w swojej kuchni?
u mnie podobnie, zmywarka electrolux, kuchenka amica, a drobiazgi róznych marek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
u mnie podobnie, zmywarka electrolux, kuchenka amica, a drobiazgi róznych marek
Pralka i odkurzacz - electrolux, blender - bosch, robot kasia, ale jak będę kiedyś brała ślub poproszę o nówkę sztukę i co by ładnie wyglądał !
[quote=Tusia]Pralka i odkurzacz - electrolux, blender - bosch, robot kasia, ale jak będę kiedyś brała ślub poproszę o nówkę sztukę i co by ładnie wyglądał ![/quote]
To blender też sobie electroluxa zamów jest przepiękny. No i to dobra marka, więc kłopotów z nim nie będzie.
blender? czy robot?
Ehhh źle przeczytałam. Na szczęście blender jest równie elegancki W sumie na co by nie patrzeć to jesł eleganckie i nowoczesne, nawet te sylikonowe rękawice
kaweczka strasznie mi się ten model Electroluxa podoba
Tylko niestety mój jeszcze działa.... bo tak to bym kupowała tego robota
Mastercook i samsung
Bardzo lubię ten aktualny trend w tworzeniu coraz ciekawiej wyglądających sprzętów do kuchni, wiele osób ma teraz aneksy kuchenne i dużo ciekawiej wygląda na przykład taki ładny czerwony mikser od electroluxa niż stary biały babcio mikser. Sam teraz planuje generalny remont kuchni i muszę się porozglądać za takimi bajerkami.
U mnie robot kuchenny stałby na ladzie w kuchni, więc wybór padłby tylko na taki, który byłby elegancki i nowoczesny, żeby pasował do wystroju kuchni. Większość gości jednak pije kawkę ze mną w kuchni, to niech podziwiają moje sprzęty, które muszą i tak stać na wierzchu
Ja nie lubię na wierzchu trzymać rzeczy.
[quote=Katee]Ja nie lubię na wierzchu trzymać rzeczy.[/quote]
jeśli ładnie wyglądają to czemu nie.
Co do tego robota electroluxa to jeśli ma misę ze stali nierdzewnej to wart jest każdej ceny.
[quote=Diabela]kaweczka strasznie mi się ten model Electroluxa podoba
Tylko niestety mój jeszcze działa.... bo tak to bym kupowała tego robota[/quote]
mój NIESTETY też ale na nową kuchnię z pewnością sobie sprawię, koniecznie w tym czerwonym kolorze, najbardziej mi się podoba
i taki można trzymac na wierzchu, będzie ozdobą kuchni, a nie kolejnym gratem na blacie.
[quote=kaweczka][quote=Diabela]kaweczka strasznie mi się ten model Electroluxa podoba
Tylko niestety mój jeszcze działa.... bo tak to bym kupowała tego robota[/quote]
mój NIESTETY też ale na nową kuchnię z pewnością sobie sprawię, koniecznie w tym czerwonym kolorze, najbardziej mi się podoba
i taki można trzymac na wierzchu, będzie ozdobą kuchni, a nie kolejnym gratem na blacie.[/quote]
też uważam że sprzęty kuchenne powinny nie tylko być funkcjonalne ale i także ładne.
A mi się chyba przybliży okazja do zakupu tego robota z Electroluxa <jupi>
mój mąż stwierdził, że ten jest już trochę wysłużony
No ja właśnie tez planuję zakup i mam poważny problem z wyborem.
Ja wczoraj zamówiłam do mojej kuchni przepiękne, długo zajęło mi szukanie wymarzonych płytek, ale znalazłam!
Agrestowa, na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko brała ten zaje....fajny czerwony robot
ewentualnie jeszcze jest czarny
[quote=magaTA][quote=Tusia]Pralka i odkurzacz - electrolux, blender - bosch, robot kasia, ale jak będę kiedyś brała ślub poproszę o nówkę sztukę i co by ładnie wyglądał ![/quote]
To blender też sobie electroluxa zamów jest przepiękny. No i to dobra marka, więc kłopotów z nim nie będzie.[/quote]
Tym, że piękny zainteresowałaś mnie dodatkowo! Podrzucisz model albo zdjęcie ?
Ja mam centralny odkurzacz w domu i nie muszę się martwić o problemy ze sprzątniem i jest dobry.
Ja rozglądam się teraz za robotem kuchennym z Kenwooda.
Ja mam wypatrzony - z Philipsa. Ma mnóstwo możliwości, ale też kosztuje mnóstwo pieniędzy.
U mnie Kernau - mam większość sprzętów AGD właśnie tej marki i według mnie jakościowo są w porządku. Ale po kolei, postaram się skrótowo o wszystkim opowiedzieć Chłodziarka do zabudowy KBR 17122 - pojemna (250l), ma sporo półek i szufladek, klasa A+, 5 lat gwarancji. Okap wyspowy KTH 10.261 B z wydajnością 300 M3/H, wykonany z czarnego szkła, 2 lata gwarancji. Płyta indukcyjna KIH 6432-4B z 4 timerami, funkcją uśpienia STAND-BY, funkcją "przytrzymywania ciepła" STOP&GO, czy funkcją łączenia dwóch sąsiednich pól w jedno, 5 lat gwarancji. Może macie jakieś pytania? Jak tak, to chętnie opowiem więcej o tych sprzętach
Zależy co. Zmywarkę mam Boscha, lodówkę Amici, a robot kuchenny Kohersen Mycook. W sumie każdy sprzęt mam innej marki, ale z każdego jestem bardzo zadowolona
Samsung i Bosch
Tak się złożyło, że mam tylko polskie sprzęty
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź