Odp: Zapach faceta
Playboy ma fajne dezodoranty, ale jeśli chodzi o perfumy to cieniutko to u nich wygląda.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Playboy ma fajne dezodoranty, ale jeśli chodzi o perfumy to cieniutko to u nich wygląda.
Co fakt to fakt ta firma ma tylko dobre dezodoranty ale też również takie żele pod prysznic : ) po prostu są bardzo fajne i świeże ; ) jednak ja najbardziej lubię jak po prostu mój kochany pachnie świeżo po prysznicu ; ) a te perfumy to u niego są jako dodatek wtedy
Co fakt to fakt ta firma ma tylko dobre dezodoranty ale też również takie żele pod prysznic : ) po prostu są bardzo fajne i świeże ; ) jednak ja najbardziej lubię jak po prostu mój kochany pachnie świeżo po prysznicu ; ) a te perfumy to u niego są jako dodatek wtedy
W moim odczuciu jeśli facet pachnie jakoś tak fajnie i ładnie to zdecydowanie więcej się staje bardziej seksowny ; )) jeśli akurat miałabym oceniać to najbardziej jak mój facet pachnie perfumem hugo boss
oo ja lubie jak facet ladnie i mesko pachnie. Podobaja mi sie perfumy davida beckhama, ale nie pamietam nazwy
Szkoda jak nie pamiętasz nazwy bo właśnie się święta zbliżają a ja chciałam kupić zapach właśnie z BEckhama mojemu facetowi..Bo właśnie widziałam, że już mu się kończy ten jego zapach, który też bardzo lubi jakim właśnie jest Hugo Boss : ) dla mnie facet ładnie pachnie jeśli już się umyję hihi Bo najgorsze to trafić na pot w tramwaju : (
W tramwaju w lecie to jest taki istny armageedon już jak lato jest wolę na rowrze jeździć..Hmm zapach najlepszy dla faceta według mnie 2 takie perfumy albo lacoste albo też bruno bannani i akurat tutaj inne opcje nie wchodzą nawet w grę - mój ma i jest super.
Pot w tramwaju blee albo zapach na niektórych dworcach..To jest u mnie na bardzo wielki minus. Zapach faceta to jest bardzo ważna rzecz bo akurat to powoduję, że on może po prostu być bardziej męski oraz bardziej seksi ; ) sprawa wygląda po prostu jakoś tak iż no wiecie facet śmierdzi to od razu to kobietę odpycha.
Gdzieś tam chyba na fejsie była taka grupa czy do polajkowania było - facet, który fajnie pachnie jest seksowny..To tutaj jest prawda i się chyba tutaj ze mną dziewczyny zgodzicie co : ) jeśli chodzi o mnie to lubię jak po prostu ktoś tak pachnie dość intensywnie jakimś perfumem markowym tańszym nawet lacoste.
I jak tam polajkowałaś tą stronkę ? : PP w sumie trochę jest w tym racji. Bardzo lubię jak facet pachnie jakimiś markowymi perfumami bo to mu dodaję no nie wiem jakiegoś uroku osobistego i wtedy od razu poznać iż facet dba o siebie oraz o swój taki zapach.
Mnie się strasznie spodobał ten zapach , ale to chyba dość kosztowne perfumy prawda?
Jeżeli chodzi o kosmetyki dla panów to ja ostatnio zamawiałam dla swojego męża ten płyn i nie narzeka :] Jeśli nie wiecie co kupić na prezent, to proponuję to. Jeśli szukacie markowych produktów to warto tam zajrzeć.
Mój facet ma dwie wody toaletowe, jedną ma taką lepszą z lacosty, a drugą z kolei zamówiłam mu ostatnio na codzień, żeby miał do pracy, itd. Zamawiałam z drogerii intenretowej ] ponieważ tam moim zdaniem są tańsze rzeczy, a również promocje, itd również się trafiają. Bez wychodzenia z domu robimy fajną transakcję
Mój kiedyś tez używał takie co nie przypadły mi do gustu, wiec złapałam się na sposób kupuje mu sama. On cieszy się że dbam o niego a ja mam przy sobie faceta który pachnie takim zapachem co mi się podoba
Mężczyzna ładnie pachnie jeśli jest ogólnie czysty, zadbany.
Dobra pachnąca kąpiel, golenie się z dobrymi kosmetykami, strzyżenie głowy,
fajnie jak ma wydepilowane pachy i koniecznie czyste ubranie.
Do tego dezodorant, ale w tym każdy ma swój gust,
tak jak dla mnie, nie każdy damski zapach odpowiada
mi sie podobaja zapachy calvina kleina
Mi się te zapachy nie podobają z tej marki to ja bardzo lubię bokserki teraz dziewczyny mi się kończą moje wszystkie perfumy, już mam końcówkę giorgio armani pouure home..No i co mi polecacie tak na lato, jaki to zapach bo się zastanawiałem nad opcją albo pumy albo bruno banani.
Dla mnie facet pachnie po goleniu z dobrą pianką,
po kąpieli i do tego dobry dezodorant.
No i umyte zęby. To wystarczy.
Mnie się strasznie podobają te od cartiera jak tutaj. Miałyście okazje poznać ten zapach?
Jasne, nie ma nic gorszego, niż duszący zapach, zarówno u faceta, jak i u kobiety... Już lepszy bywa naturalny zapach potu czasami, niż takie śmierdzące perfumy. Musisz mu powiedzieć jak najprędzej:-) tylko wyświadczysz mu przysługę, uwierz mi:-)
Mam 2 takie zapachy, które według mnie najlepiej utrzymują się na facecie. Pierwszy to jest hugo boss a drugi to jest wiadomo giorgio armani. Jak jedne mu się kończą a zbliżają się święta to oczywiście nowe mu daję tak aby zawsze ładnie pachniał i to cały rok.
Teraz dziewczyny akurat tak w lecie dla mnie szczególnie ważną sprawę odgrywa to aby facet się po prostu mył..Jak tak jadę tramwajami albo pociągami to się bardzo często zdarza w taki sposób, że poczuć kto się rano lub wieczorem mył lub nie mył..Nawet nie mówię o stosowaniu jakiegoś antyperspirantu.
Wydaje mi się, że jeśli kobiecie nie podoba się jak pachnie jej facet, powinna powiedzieć mu o tym wprost U mnie na szczęście zgraliśmy się ze sobą, jeśli o zapachy chodzi, bo używam tylko takich, które akurat uwielbia moja kobieta Gdyby jednak powiedziała mi wprost, że coś jej się nie podoba, bez obrażania się zmieniłbym zapach
Ja uważam, że mężczyzna powinien pachnieć dobrymi (co nie znaczy w tym przypadku że również drogimi) perfumami. I o to w sumie mi chodzi i na to zwracam uwagę, męski zapach, absolutnie nie zapach pracy, potu i papierosów czy alkoholu, bo w tym nie ma nic męskiego.
Na szczęście w kwestii zapachów i ja i mój facet mamy taki sam gust, tym bardziej, że uwielbiam męskie perfumy. Mniej więcej połowa zapachów HB jest trafiona i utrzymują się bardzo długo.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź