Odp: Oryginalny strój dla panny młodej
Dla dziwaczek, a takich teraz nie brakuje więc projektanci się prześcigają...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dla dziwaczek, a takich teraz nie brakuje więc projektanci się prześcigają...
A co sądzicie o krótkich sukienkach ślubnych?
Ostatnio edytowany przez Melcia (2013-08-29 09:43:02)
Cześć po dłuższej nieobecności - jestem na świeżo po 2 ślubach. Widze to tak: nie ma co sie oglądać na rodzine, znajomych i przyjaciół tylko wesele sobie zorganizować pod siebie. Mam przemyślenia po wizycie u mojego długoletniego dentysty w Bielsku - bardzo mądry Pan który przytoczył wizję swojego ślubu sprzed lat, kiedy wszystko było robione pod rodzinę. Więc abstrahując od tego - zdecydowałam się na krótką sukienkę ślubną!
Krótkie są modne, wygląda się w nich dziewczęco. Jeden warunek - figura musi być dobra:)
Nie jestem za takimi rozwiązaniami. Biel jest klasyczna, piękna i ponadczasowa. Po co kombinować?
A co powiecie na taki fascynator na głowę? Jak myślicie, nie jest zbyt odważny? Trochę wydaje mi się duży, ale z pewnością byłoby wiadomo kto jest panią młodą:)
Mnie by chyba nie pasował, ale to zależy co kto lubi:)a co do sukni ślubnej to chyba najbardziej podoba mi się taka srebrna jak ta z kolekcji
Ja kocham styl boho. jest bardzo oryginalny, a zarazem kobiecy. Na pewno bardziej kobiecy niż gorsetowe princeski I ja uszyję właśnie taką - w salonie w Warszawie
Czemu nie, jak lubisz
Ja też wolę zwiewne i proste sukienki, princesski przez nadmiar materiału strasznie pogrubiają, tak mi się przynajmniej wydaje.
Krótka sukienka do ślubu jest bardzo oryginalna, wciąż to rzadkość...
Kolorowa:) Sama bym taką chciała, dużo tiulu i kolor bordo z białym
A może taka suknia jak balowa z XIX wieku...?
Czarna suknia jest najciekawsza
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź