Odp: Jak wywrzeć dobre pierwsze wrażenie na kobiecie?
[quote=teeth]Jak wywrzeć dobre pierwsze wrażenie na kobiecie?[/quote]
Nie próbować wsadzać penisa do środka. Przynajmniej przez pierwszy kwadrans znajomości. Bo to nie wypada.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[quote=teeth]Jak wywrzeć dobre pierwsze wrażenie na kobiecie?[/quote]
Nie próbować wsadzać penisa do środka. Przynajmniej przez pierwszy kwadrans znajomości. Bo to nie wypada.
Hahaha, napisz nowy kodeks dobrego wychowania!! Ja kupię w ciemno
Tak, normalne zachowanie jest rzadkie - więc trzeba uczyć męską społeczność co wypada a co nie...
Takie próby mogą się skończyć trwałym kalectwem - i toby była najlepsza nauczka
To nie tylko dobre maniery są kluczem do serca kobiety... Trzeba jeszcze mieć coś ciekawego do powiedzenia i oczywiście jej się spodobać
Trzeba też mieć czyste buty i paznokcie, ja tam na to zawsze zwracam uwagę
Warto dbać o siebie. I nie myśl, że chodzi o umycie zębów i wyżelowanie włosów - to nie wystarczy.
Świeży oddech to podstawa, nie wyobrażam sobie całować się z kimś kto nie dba o zęby...
Mnie odrzucają nieogoleni, od razu mi się wydają niezadbani, nawet jeśli elegancko się ubierają
Tak, a jak już będzie domyty i ogolony to i tak się znajdzie jeszcze jakieś uchybienie:)
Nikt nie jest idealny...
Są i tacy z klinicznie zdiagnozowanymi schorzeniami, typu członek skręcający 90 stopni w lewo...
...gdyby się czepić, to na końcu tylko fantazja daje najlepszego kochanka/męża/przybocznego/gacha.
W międzyczasie można przyjąć moją strategię, to jest po jabłuszku z każdego drzewka!
Czy jest lepszy sposób na udane uprawianie sadownictwa?
To będzie kwaśne, tamto lśniące, jedno słodkie lecz z robakiem w środku (ach sekrety vulvy!), insze duże, kolejne kusząco czerwone.
Pan, Panie brać ile wlizie!
On może skręca jak mu się aktualna nie podoba...? (ach sekrety hydrauliki...)
Dawno Cię nie było - czyżbyś dał się zdiagnozować pod tym kątem...? Zbyt namiętne "sadownictwo" grozi urazami, a ile tam insektów, szkodników i pestycydów...
A ja nie lubię ponuraków, uśmiech to pierwszy punkt jeśli ktoś chce na mnie zrobić dobre wrażenie;)
[quote=Anays]Hahaha, napisz nowy kodeks dobrego wychowania!! Ja kupię w ciemno [/quote]
Może wspólnie napiszemy? Np.
1. Nie dłubać w zębach:)
Jaki następny punkt proponujecie?
2. Nie siorbać przy stole:)
3. Nie zaglądać w dekold...
4. Nie patrzeć po ścianach i suficie tylko na rozmówczynie
5. Być miłym, uprzejmym i dżentelmenem...
6. Nie gapić się na inne dziewczyny:(
7. Myć uszy - żeby lepiej słyszeć kiedy ona mówi NIE...
8. Nie pić tyle żeby potem się opierać na niej...
Interesować się muzyką, filmem, polityką, życiem społecznym, sztuką itp, żeby potem przy mnie nie gadać wyłącznie o najnowszych markach samochodów, gadżetów i nowinek technicznych oraz plotkować o głupich blondynkach. Taki ma szansę, że zatrzyma kobietkę na dłużej, no chyba, że jest blacharą lub tipsiarą o czym czytałam w dzisiejszym artykule na stronie głównej...
9. Nie być blacharzem ani solarem...
10. Dbać o czyste zęby i świeży oddech:)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź