76

Odp: ach, te kociaki...

Wrócił cały mokry i upaprany błotem i musiałam go wsadzić do wanny. Dobrze, że to akurat lubi. Nienawidzi za to wycierania - wyrywa się ile ma siły. Ale i tak został wytarmoszony w ręczniku. tongue

77

podziwiam ... ja za kotkami jakoiś nie przepadam wink i moja babcia mówiła tak "Jak Ty kotów nie lubisz i one Ciebie - to nie zostaniesz stara panną" - patrzcie jak się sprawdziło , he he he właśnie mi sie przypomniało , ze ja od małego do kotów to z dystansem

78

Staropanieństwo to mi już nie grozi. Mogę co najwyżej być rozwódką.

79

moja mama też się śmieję, że jak mam kota to będę starą panną tongue

80

Mojego dziś Kizia "gadała" ale tak śmiesznie do muchy tongue

81

Lucjan też często 'rozmawia' z muchami tongue sądząc po jego minie ma im za złe, że nie dają się złapać i rozpaczliwym miauknięciem pyta 'why?' tongue

82

Mój koteczek dostał dzisiaj paczuszkę. Zjadał się suchą karmą mrucząc rozkosznie. Teraz jak prawdziwy gospodarz robi obchód swojego gospodarstwa. Wszędzie musi wepchać swój nosek...

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images43.fotosik.pl/215/b96494ef0f7b433e.jpg[/img][/url]

83

mój Lucjan też już dostał jedną paczuszkę smile teraz czekamy na drugą smile
i cały czas siedzi w kuchni i patrzy co się dzieje za oknem smile

84

Moja dzis rano przyslza na glaskanie tongue
ale szybko jej to przeszlo i poszla do siebie tongue polowac na maskotki wink

85

mojego pora na głaskanie jeszcze nie nadeszła tongue

86

Dla miłośników kotów:
[url]http://www.koty.pl/konkurs/art3,konkurs-dla-internautow.html[/url]

87

moja do much nie gada tylko je zjada tongue

88

A ja myślałam, że tylko mój gustuje w tak dziwnych przekąskach wink

89

nie tylko twój smile u mnie źle kończy wszystko co się rusza - łącznie z wielkimi obrzydliwymi ćmami latem, fuj!

90

Hi, hi, hi. Ja latem mam siatkę w oknie i ćmy sobie siadają, a mój kocur tak zabawnie się wspina i je straszy wyczyniając przy tym istne cuda... Istna gimnastyka.
Ale nie tylko mój uprawia sporty wyczynowe... tongue

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images47.fotosik.pl/215/0e1bc8f33d4d6bc4.jpg[/img][/url]

91

uu kulturysta tongue

92

ja też tak podnoszę z kotem ciężarki tongue

93

mam pytanie- co sądzicie o tanich karmach dla kotów? ostatnio kupiłam mojemu puszkę firmy TIP za 1,50zł i tak się zastanawiam czy nie pochoruje mi się od tego... ale trochę szkoda mi wydawać 4zł na puszkę z WHISKASa;/
jest jeszcze jakaś firma Darling, czasami też z niej kupuję żarełko dla kociaka smile

94

Ja nic nie sądzę bo mój skarbek ich nie tknie - nawet po przegłodzeniu.
Nie sądzę jednak, aby były to produkty szkodliwe. To jak z kiełbasą - jest taka za 10 zł i taka za 40 zł. smile

Ostatnio edytowany przez pinkmause (2009-10-18 16:26:02)

95

podobno wędlina za poniżej 10zł to nie wędlina... wink

96

Moja tez nie tknie takich rzeczy neutral. i trzeba uwazac, bo moja np miala raka i to przez przerobiona kukurydze w whiskasach neutral

97

Śmieszne i zabawne te wasze kociaki... Jak dzieci.

98

Moje stworzonko dzisiaj przed 5 rano urządziło mi w domu istne piekło. Czarna pantera, skacząca po wszystkim i strącająca co się tylko da...
Nie wiem, co za demon w niego wstąpił...

[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/212/d3a1d0d2d926118f.jpg[/img][/url]

99

ja to mam na co dzień;)
mój kot budzi się ok.4:00 i nie daje mi spać przez 4godziny...;/

100

dziś tak wymęczyłam kota przed snem, że jak mi nie da przespać całej nocy to normalnie go oddam do chińskiej restauracji tongue tongue tongue