126

Odp: Ulubiony zapach?

No wiesz, najładniej to one pachną osobno big_smile big_smile big_smile

127

A bo tak to jest z tymi zestawami do komponowania big_smile

Ja najbardziej lubię zapach pomarańczy i świeżo zaparzonej kawy smile

A ulubione perfumy to puma I'm going smile

128

Niechcemisie to chyba się nie popisałaś weną twórczą tongue

129

Ja kocham zapach bzu -> najpiękniejszy, słodki zapach:) a perfumy...duuuużo np. Dior ' Addict' czy 'Miss Dior Cherie'

130

Ostatnio złapałam nutę na Armani Code, stare ale pysznie pachnące.

131

jeśli idzie o zapach perfum to uwielbiam Gabrielę Sabatini (granatową) do tej nuty zapachowej powracam wciąż i wciąż, kolejnym zapachem jest Kenzo flower oraz Dior jadore i dune.
Z olejków zapachowym którymi aromatyzuję mieszkanie to ylang ylang (ale tylko z jednej firmy, podchodzi mi zapach).

132

Spirit of Shadow - to jest odpowiednik czegoś, ale nie mam pojęcia czego

133

ja uwielbiam Euphorię Calvina Kleina wink

134

Cudowny zapach ma Dior - Addict Eau Sensuelle

135

Ostatnio odkryłam na nowo Chanson de Eau smile

136

Ostatnio zakochałam się w perfumach Calvina Kleina - Obsession Night <3 Na razie mam zapas zapachów, więc ich nie kupuję. Jednak za każdym razem jak przechodzę koło Rossmanna to wpadam, żeby się popsikać testerem big_smile

137

Mój ulubiony zapach na zimę to Dior Hypnotic Poison i Escada Absolutely Me

138

Jak tylko będzie kasa, to skorzystam z któryś proponowanych przez Was zapachów.

139

Ja pokochałam zapach Sensuelle od Avon.

140

[quote=madzia_b15]Ja pokochałam zapach Sensuelle od Avon.[/quote]

Nie kojarzę który to, ale z Avonu strasznie spodobał mi się City Rush <3 Będę musiała sobie go zafundować, najlepiej przez allegro, bo wychodzi o wiele taniej niż na promocji w katalogu...

141

Sensuelle jest to nowy zapach reklamowany przez Małgorzatę Soche.Pojawił się dopiero w marcowym katalogu.

142

Ooo, warto wiedzieć.

143

Jeśli nie znacie, to sprawdźcie sobie jaka jest Woda toaletowa Herbal Garden HB.
To mój ulubiony zapach - czegoś tak orzeźwiającego nigdy wcześniej nie miałam. To zapach owocowy, głównie mandarynki, ale bardzo trwały i uwielbiany przez mojego faceta ;-)

144

Woda toaletowa Vetiver & Chocolat HB - delikatne połączenie akcentów kwiatowych i owocowych. Super zapach, uwodzicielski, uwielbiam go. Bardzo długo się utrzymuje no i ten efekt gładkiej skóry. Super ;-)

145

Ładne zapachy od zawsze były dla mnie bardzo ważne, ale dopiero od kilku lat perfumy stanowią dla mnie jedną z ważniejszych części wyposażenia mojego pokoju. Jeśli chodzi o jakieś ulubione marki to pewnie byłoby to coś od Dior albo Channel.

146

A ja wolę Chanel big_smile

147

A ja lubię perfumy bezalkoholowe w żelu, świetne na plażę i nie podrażniają skóry na słońcu - można je kupić np tu:

148

Ja niezmiennie od zawsze uwielbiam CHANEL i DOLCE & GABBANA

149

DKNY energizing

150

Ostatnio Christina Aquilera