Odp: Ulubiony zapach?
No wiesz, najładniej to one pachną osobno
![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A bo tak to jest z tymi zestawami do komponowania ![]()
Ja najbardziej lubię zapach pomarańczy i świeżo zaparzonej kawy ![]()
A ulubione perfumy to puma I'm going ![]()
Niechcemisie to chyba się nie popisałaś weną twórczą ![]()
Ja kocham zapach bzu -> najpiękniejszy, słodki zapach:) a perfumy...duuuużo np. Dior ' Addict' czy 'Miss Dior Cherie'
Ostatnio złapałam nutę na Armani Code, stare ale pysznie pachnące.
jeśli idzie o zapach perfum to uwielbiam Gabrielę Sabatini (granatową) do tej nuty zapachowej powracam wciąż i wciąż, kolejnym zapachem jest Kenzo flower oraz Dior jadore i dune.
Z olejków zapachowym którymi aromatyzuję mieszkanie to ylang ylang (ale tylko z jednej firmy, podchodzi mi zapach).
Spirit of Shadow - to jest odpowiednik czegoś, ale nie mam pojęcia czego
ja uwielbiam Euphorię Calvina Kleina ![]()
Cudowny zapach ma Dior - Addict Eau Sensuelle
Ostatnio odkryłam na nowo Chanson de Eau ![]()
Ostatnio zakochałam się w perfumach Calvina Kleina - Obsession Night <3 Na razie mam zapas zapachów, więc ich nie kupuję. Jednak za każdym razem jak przechodzę koło Rossmanna to wpadam, żeby się popsikać testerem ![]()
Mój ulubiony zapach na zimę to Dior Hypnotic Poison i Escada Absolutely Me
Jak tylko będzie kasa, to skorzystam z któryś proponowanych przez Was zapachów.
Ja pokochałam zapach Sensuelle od Avon.
[quote=madzia_b15]Ja pokochałam zapach Sensuelle od Avon.[/quote]
Nie kojarzę który to, ale z Avonu strasznie spodobał mi się City Rush <3 Będę musiała sobie go zafundować, najlepiej przez allegro, bo wychodzi o wiele taniej niż na promocji w katalogu...
Sensuelle jest to nowy zapach reklamowany przez Małgorzatę Soche.Pojawił się dopiero w marcowym katalogu.
Ooo, warto wiedzieć.
Jeśli nie znacie, to sprawdźcie sobie jaka jest Woda toaletowa Herbal Garden HB.
To mój ulubiony zapach - czegoś tak orzeźwiającego nigdy wcześniej nie miałam. To zapach owocowy, głównie mandarynki, ale bardzo trwały i uwielbiany przez mojego faceta ;-)
Woda toaletowa Vetiver & Chocolat HB - delikatne połączenie akcentów kwiatowych i owocowych. Super zapach, uwodzicielski, uwielbiam go. Bardzo długo się utrzymuje no i ten efekt gładkiej skóry. Super ;-)
Ładne zapachy od zawsze były dla mnie bardzo ważne, ale dopiero od kilku lat perfumy stanowią dla mnie jedną z ważniejszych części wyposażenia mojego pokoju. Jeśli chodzi o jakieś ulubione marki to pewnie byłoby to coś od Dior albo Channel.
A ja wolę Chanel ![]()
A ja lubię perfumy bezalkoholowe w żelu, świetne na plażę i nie podrażniają skóry na słońcu - można je kupić np tu:
Ja niezmiennie od zawsze uwielbiam CHANEL i DOLCE & GABBANA
DKNY energizing
Ostatnio Christina Aquilera
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź