101

Odp: Pomadka czy błyszczyk?

Błyszczyk!!! Polecam nowe odcienie Rimmela... lekko powiększają usta...

102

Zdecydowanie pomadka, ja używam tych z Rimmel oraz Catrice

103

pomadka dajaca efekt błyszczyka  uwielbiam taki efekt ! ciekawi was jaka to pomadka wiecej u mnie na blogu [url=http://www.kasiabanaszak.blogspot.com]www.kasiabanaszak.blogspot.com[/url]

104

Zawsze byłam za błyszczykami, ale ostatnio używam pomadki Goden Rose i muszę przyznać, ze jestem zadowolona smile

105

ja mam balsam carmex w pudełeczku i jestem zadowolona.Wcześniej miałam balsam w podobnym opakowaniu z Rossmana (chyba Vibo) i nie był jakiś świetny

106

Ja jeszcze nie spotkałam nic lepszego od Carmexa big_smile

107

błyszczyk, każdy jeden, byle nie śmierdzący i niezbyt ciemny. smile)
ps. aż wstyd  się przyznać ale carmexu jeszcze nigdy nie miałam, opinie o nim są różne, od tych, że śmierdzi,po te że pięknie pachnie.
Ninek, którą wersje polecasz, ze względu na walory zapachowe? Bo smaku to chyba nie ma?

108

ja uwielbiam carmex - polecam w sztyfcie, ze względów higienicznych - nie przepadam za wyjmowaniem pomadki/błyszczyku/wazeliny w pudełeczku i smarowaniem sobie ust brudnym palcem, którym wcześniej trzymałam się poręczy w tramwaju, wyjmowałam pieniądze itp. itd. wink

109

Dla mnie tylko klasyczna wersja big_smile

110

dla mnie błyszczyk i póki co ulubieniec Carmex smile jeden w tubce w torebce, drugi w tubce w kurtce a trzeci w słoiczku w domu pod ręką:)

111

też uwielbiam carmex zaraziła mnie nim moja koleżanka. Cuda robi z ustami:)

112

Wolę pomadkę.;p
Używam teraz nivea truskawkowe. ;D

113

Nivea truskawkowa - fuj jest okropna ;p
Chce kupić sobie Tisane w najbliższym czasie wink)

114

dziewczyny polecam wam  fajna pomadke lodowa z Fm GROUP . To taka przezroczysta pomadka ochronna z polimerami odżywczymi i witaminami. Nawilża i ujędrnia, nabłyszcza wargi  i  pięknie pachnie:)

115

Widziałam ją wink i nawet próbowałam tongue i faktycznie fajna wink

116

pomadka! zdecydowanie smile

117

zależy od okazji smile pomadka na wieczorne wyjścia, błyszczyków natomiast używam na dzień wink ale to już jak kto woli wink

118

Lubię pomadki kolorowe ale najczęściej stosuję jasne błyszczyki oraz pomadki pielęgnacyjne np. nivea.

119

Najlepsze są produkty o właściwościach zaróno pomadki, jaki i błyszczyka, koniecznie przetestujcie pomadkę firmy Celia, niezawodna i idealnie pielęgnuje usta:)

120

Jak dla mnie błyszczyki są za bardzo klejące. Zdecydowanie wole konsystencję pomadki, aczkolwiek w swojej kosmetyczce mam mnóstwo błyszczyków bo uwielbiam efekt mrowiących ust smile

121

O tak, fajny jest ten efekt. Jest takie serum Bielendy z linii Sexy Look, które niby ma powiększać, czego nie zauważyłam, ale fajnie mrowi.

122

Dziewczyny, a czy któraś z Was miala okazję wypróbować Golden Rose Lipstick z woskiem pszczelim? Możecie się podzielić opinią?

123

Tylko pomadka. Błyszczyk podkreśla niedoskonałość ust przyciągając uwagę.

124

Ja  bardziej wolę błyszczyki a szczególnie owocowe ale pomadki tez mam w swojej kolekcji i czasami używam

125

Ja raczej błyszczyki wink Uwielbiam te z essence wink