351

Odp: kochanek

Niechcemisie- dobrze powiedziane. Ja gdybym miała się dowiedzieć o zdradzie, to najlepiej ją zobaczyć. mam pewność i na bank nie wybaczę, o nie nie!

352

Jejku, ja nie wiem co bym zrobiła, gdybym uslyszala ten frazes:"Kochanie, to nie tak jak myślisz." Chyba bym zwymiotowała. Znam dwie dziewczyny, które przyznały się do tego, że przylapały faceta in flagranti. Jedna wiedziala, że taki jest i twierdzi, że zbok zrobił to specjalnie, bo miała klucze do jego mieszkania a on ją zaprosił na konkretną godzinę, a druga przypadkiem nakryła swojego jak szła nad rzekę się opalać. Teraz mowi, że ma uraz, ale jej obecny partner twierdzi, że to rozumie i pozwala jej się sprawdzać, żeby mogła być spokojna.

353

Gdyby mi coś mówił, że ' to nie tak jak myślisz' a jak niby? Że' to ona chciała' ... Aż mnie nosi!!!!!!! Waliłeś i nie ma dyskusji!!!!!!!!! Ale się zdenerwowałam big_smile

354

Nie wiem jak można być takim idiotą, żeby próbować się tłumaczyć w ten sposób. Czy tacy faceci naprawdę uważają kobiety za tak bezrozumne istoty, które zdolne by były do uwierzenia w takie tłumaczenie? Już kobiecie prędzej można w to uwierzyć, bo facet zdolny jest obezwładnić, przydusić, zgwałcić, ale żeby facet nie potrafił stawić oporu kobiecie to już masakra. Cipka. big_smile

355

Trudno by mi było zaufać komuś po czymś takim...

356

ja bym nawet nie próbowała zaufać.

357

Koleżanka (ta co boi się o sąsiadkę) zdradziła chłopaka po tym jak dowiedziała się, że on zdradził ją (z tą sąsiadką, ktora była jej koleżanką). No i dalej byli razem, ale to już nie to samo. Rozstali się na wakacjach, jakieś 1,5 roku po tych incydentach. Teraz od jakiegoś miesiąca ona jest z kimś innym.
Tydzień temu dowiedziałam się, że następna koleżanka zdradziła swojego chłopaka z bratem innej naszej koleżanki i to od niej samej, winowajczyni... trzy-cztery dni temu opublikowała na Fb zmianę statusu z "w związku" na "wolna". Się porobiło. No i po co?
Nie rozumiem, jak ktoś chce raz z tym raz z tamtym to niech nie szuka partnera tylko p5rzyjaciela żeby nie być samotnym pomiędzy kochankiem a kochankiem, a jeśli ktoś jest w związku i ktoś inny mu się spodoba to przecież można sie rozstać.

358

Ajjj to wszystko takie skomplikowane ;/

359

no bardzo, ale przecież trudno się dziwić, skoro świat lasnuje na potęgę taki sposób życia i taką moralnośc, w każdmy niemal fimie są sceny jak się zdradzają itp, widzieliście kiedyś romantyczną scenę między małżonkami? bo ja nie, a reklamy to samo, szkoda słów

360

[quote=taml92]ja bym nawet nie próbowała zaufać.[/quote]

Ale mi nie chodzi o osobę, która zdradziła, tylko w ogóle jakiemukolwiek facetowi byłoby mi trudno zaufać...

361

Barbie ma rację. Zgadzam się w pełni.
Poza tym coraz więcej ludzi nastawia się na zabawę, tylko że zmienia się znaczenie tego słowa. teraz bawić się to głównie ćpać w modnym klubie i puszczać się.

362

NO tak... chociaz czy ja wiem czy w modnym klubie... wystarczy isc na prota i powywijać dupą hmm

363

Heh... tak to można i na osiedlowej łzwce, rzeczywiście.
Tandeta się robi.

364

Tandeta to mało powiedziane...

365

Ja nie mogę już. Zdradziła chłopaka, potem się rozeszli, bo on tak chciał, ona chce wrócić do niego, ale przy tym śmiga z innym. Nie wiem... to chyba dobrze, ze ja w tym roku kończę szkołę. Nie ogarniam już zachowania pewnych osób.

366

Ja też w tym roku kończę, mam nadzieje, że jak najszybciej pójdę z chłopakiem na swoje, może się wyniesiemy stąd i nie będę musiała oglądać tych zakłamanych mord wink

367

Będą inne, równie  zakłamane. Chwasty wszędzie rosną.

368

Co prawda to prawda, ale to zawsze coś nowego hah!:D

369

I może jakiś wart grzechu kochanek na horyzoncie się pojawi wink

370

W weekend takie ciała widziałam wokół, że grzechem byłoby je tak ignorować wink

371

Opowiedz o tych ciałach.

372

36 - a Ty tego obecnego to w jaki sposób wytrzasnęłaś? Tego takiego tam, co to tak sobie podjeżdża do Ciebie...

Opowiedz nam. Siedzimy "z naszą ulubioną kawą"... tongue

373

[quote=incognito]Opowiedz o tych ciałach.[/quote]

Nie wiem, jak Wam, ale mnie w plenerze jakoś wydają się atrakcyjniejsze - te opalone torsy, czy naturalność w zachowaniu przyciągają mnie bardziej niż np. w klubie...

374

[quote=incognito]36 - a Ty tego obecnego to w jaki sposób wytrzasnęłaś? Tego takiego tam, co to tak sobie podjeżdża do Ciebie...

Opowiedz nam. Siedzimy "z naszą ulubioną kawą"... tongue[/quote]

A przyjechał kiedyś do mojej mieściny w celach biznesowych i spiknęliśmy się w pewnym lokalu, ot tak sobie... najpierw parę spojrzeń, potem taniec, rozmowa... Początkowo nie byłam jakoś strasznie nim zachwycona, ale cierpliwością swoją i spokojem mnie ujął skutecznie i tak trzyma do dziś wink

375

No dobra, dobra Kociak - Twój pogląd na idealne otoczenie dla męskiego torsu już poznaliśmy.

Teraz dawaj o samym torsie - co to za tors? skąd ich liczba mnoga? jak na niego trafiłaś? co w tym czasie robił Twój facet? tongue
Co trzeba Tobie zrobić, byś wycisnęła z siebie tryb zdawczy zamiast trybu puentowgo?

36 - cierpliwość i spokój. Domena dojeżdżających! wink
Ile tak już Cię trzyma w uścisku?

P.S. Czyż nasze największe miłości z reguły nie są przypadkami, dalekimi od wyobrażanego ideału? Tajemnice chemii, a właściwie alchemii.

Ostatnio edytowany przez incognito (2012-06-22 14:00:52)