Temat: Płaszcze czy kurtki?
Co nosicie? Ja mam płaszcz i kurtkę. Jakie płaszcze teraz sie nosi? Długie,krótkie,ze stójką? a kurtki jakie Puchowe? Zastanawiam się bo chciałabym kupić sobie kurtkę ale nie mam pojęcia jaką....
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co nosicie? Ja mam płaszcz i kurtkę. Jakie płaszcze teraz sie nosi? Długie,krótkie,ze stójką? a kurtki jakie Puchowe? Zastanawiam się bo chciałabym kupić sobie kurtkę ale nie mam pojęcia jaką....
[quote=emilia_s292]Co nosicie? Zastanawiam się bo chciałabym kupić sobie kurtkę ale nie mam pojęcia jaką....[/quote]
kup sobie taką, która Ci się podoba
ja mam i płaszcz i kurtkę
ja mam co roku inaczej. Rok temu to tylko kurtki. a teraz sobie na póxną jesień kupiłam płaszcz a na zimę mam dluższą kurteczke
ja mam długą kurtkę na zimę, a krótki płaszcz na jesień:)
Mam i płaszcze i kurtki i futerka. Nazbierało się. I w zależnności od potrzeby ubieram to co pasuje.
ja lubię to co nieekologiczne... skórzane płaszcze i kurtki oraz futra..
A ja jakoś od lat tylko płaszczyki - takie do kolan, czasem za. Kurtek jakoś nie mam, nie wiem, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić zimą czy jesienią kurteczki do pasa... jakoś zimno by mi było. A jak mam pod dłuższy sweter to jak to będzie wyglądać?
a ja mam kurtkę przed kolana
dziś była premiera... cieplutka...
do pasa kurteczek też nie noszę brrrr
Ja mam jedną, ale pierzastą i ciepła jest. Tylko pupsko mi marznie niemiłosiernie.
ja mam płaszczyk ... ale kurtka też by mi się przydała
Ja mam i płaszczyk i kurtkę, ale częściej chodzę w kurtce
a ja zaczynam chodzić w płaszczyku
A jaki masz płaszczyk?
bardzo podobny do tego tylko guziki mam czerwone
fajowy
płaszczyki są bardzo dziewczęce, mam coś takiego z kapturem i ocieplany (choć i tak marznę...)
a na jesień mam prochowiec z zeszłego roku
czerwony jest bardzo wdzięczny, dla mnie piękny
czerwień jest piękna!
to mój ulubiony kolor płaszczyk też mam czerwony, ale długi do ziemi i z kapturkiem
fajnie! ja natomiast na co dzień raczej preferuje styl sportowy i wygodny
Świetny....też miałam kiedyś czerwony ale wtedy to był obciach w nim chodzić po po kilku latach leżenia w szafie wyrzuciłam...
u mnie czerwień jest wszędzie, to mój kolor od zawsze i łamiąc wszelkie reguły zawsze w nim paradowałam
Ja w tym roku mam piękny płaszczyk w krate i z pieknym ogromnym kapturem dla którego tenpłaszcz kupilam
kratka też jest teraz wszedzie bo kiedyś też była modna jak ktoś ma stare ciuchy to warto wyciągnąć
czerwony mam jeden płaszczyk, ale taki troszkę puchowy, bardziej sportowy - na wyjścia do sklepu, na weekendy, na wyjazdy
ja to czerwony nie bardzo, jakoś źle się w nim czuję
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź