Odp: Kosmetyki do pielęgnacji miejsc intymnych.
Najlepsze jest delikatne mydło.
Najlepiej dziecinne.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Najlepsze jest delikatne mydło.
Najlepiej dziecinne.
a ja wole płyny do mycia intywnej części ciała
Ziaja to dobra firma godna polecenia
bielenda ma nowy żel do higieny intymnej z ... afrodyzjakiem
Płyn do higieny intymnej Afrodyzjak. W naturalny sposób dba o higienę intymną partnerów, koi wrażliwe miejsca, zapobiega powstawaniu infekcji, a ponadto podnosi temperaturę związku. W jego skład wchodzi żeń-szeń o właściwościach stymulujących, pobudzających oraz Jaśmin oddziałujący na zmysły i wyobraźnię, pozostawiający delikatny zapach.
na mnie żeń-szeń coś nie działa, zjadłam kilka opakowań i nic nie zauważyłam
Widziałam ten żel ....
Polecam "Ziaję".
Ja lubie żel Soraya Lactissima (jest w wersji forte i sensitive). To jest cos w stylu Lactacyd Feminy.
używam tylko żeli przewaznie z Ziaji o konwaliowym zapachu
Ja teraz mam Biały Jeleń. Jestem zadowolona.
Ja tez ma Biały Jeleń
Fajnie, że jest teraz tyle produktow tej marki. Szampony, płyny do mycia naczyń i inne. Płynu jeszcze nie próbowałam, ale jak na razie z wszystkich produktów jestem zadowolona. Oprócz szarego zwykłego mydła, którego zapach mnie nie przekonuje
ja też mam jelenia żel lubię tą markę - dobra i tania, płyn do mycia naczyń też używałam, ale widziałam tylko w jednym sklepie - jakimś osiedlowym - w supermarketach płynu nie widziłam
Ja tak samo. Wogóle produkty Biały Jeleń kupuję w Naturze, bo gdzie indziej czasem są czasem nie ma, a tam zawsze.
U nas w Tesco jest Biały Jeleń... ja uwielbiam żel pod prysznic z kozim mlekiem tej marki...
a ja mam za daleko do Tesco
blisko mam kerfura, choć tam najtaniej nie jest... no ale cóż, nie będę jechała pół miasta, żeby kupić coś kilka(dziesiat) groszy taniej
Ja mam obok Kaufland, Tesco i FRACa, ale chodzę do Kauflandu po czekolady, do Natury po kosmetyki i do Biedronki po różne rzeczy... po lody do Naszego Sklepu, po papierosy do kolektury lub Żabki
Wasi faceci próbowali kiedyś żeli do higieny intmnej dla mężczyzn? Nie są jeszcze bardzo popularne, ale przynajmniej są. Próbuję się teraz zorientować tylko jakie.
Nie widziałam dla mężczyzn ale za to szukam dla dziewczynek od 3 roku zycia bo są takie chyba z AA
żele dla mężczyzn robi Ziaja, ale mój mąż nie używa
Dla dziewczynek? O! Nie słyszałam o takich. A te z ziaji to w tej serii yego?
biały jeleń macie ten niebieski czy biały?
[quote=emilia_s292]Ja przeważnie używam z Ziaji.[/quote]
ja też używam z Ziai, konwaliowy żadnych podrażnień nie mam.
ja używam nieprzerwanie Lactacydu, świetny produkt.
Nie próbowałam go jeszcze. Teraz kończy mi się ziaja, ale już czeka cała butla Zielony Jeleń. Nie lubię tylko tych pompek. Wolę w butelce z dziurką.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź