Odp: Prezenty ślubne
nic dziwnego, to świadczy o tym, że decyzja była przemyślana i płynęła prosto z serca
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nic dziwnego, to świadczy o tym, że decyzja była przemyślana i płynęła prosto z serca
Jasne, po ślubie wszystko będzie inaczej... Oby nie gorzej...
podobno przed ślubem facet ma nadzieję, że kobieta po ślubie się NIE ZMIENI, a kobieta zawsze ma nadzieję, że facet po ślubie się ZMIENI
Taaak, chyba na gorsze
Ja czytałam, że facet żeni się z lenistwa, a kobieta z ciekawości - i potem obie strony są rozczarowane...
z ciekawości nieźle "a co tam, zobaczę jak to jest - raz się żyje"
ale.... jak zwykle w takich obiegowych opiniach jest ziarenko prawdy
Ja mojego Narzeczonego cały czas straszę, że teraz jestem dla niego dobra i się staram i że dopiero po ślubie ujawnię swoje prawdziwe wredne oblicze... a on mi wtedy mówi, że w takim razie się pozabijamy kiedyś, bo on też na razie jest dobry, ale tylko po to, żebym się nie wycofała...
Pozabijacie się... hm... czyli będziecie ze sobą dopóki śmierć Was nie rozłączy.
[quote=niechcemisie]Pozabijacie się... hm... czyli będziecie ze sobą dopóki śmierć Was nie rozłączy.[/quote]
Hehe dobre Co prawda o tym nie pomyślałam, ale to dobry sposób na ten fragment przysięgi
A mój mówił - zobaczysz, ze nic się nie zmieni
Ja chciałabym, żebyśmy wypowiedzieli na ślubie słowa przysięgi ułożonej przez siebie.
O ile do ślubu dojdzie, bo jak na razie to więcej czasu na forum spędzasz chyba niż z nim:)
Ha ha
Summerlove... wyjdziesz za mnie?
Co powiesz na Nowy Jork? Świat u naszych stóp kochanie!
Już myślałam, że nigdy się nie zdecydujesz...
Oczywiście że:YES, YES, YES!!!!
...ale spisujemy intercyzę
Och, zdrajczyni! Ten pierścionek miał być dla mnie, sama wybierałam! Między nami wszystko skończone!!!
będę druhną! ok? ok?
Ja też chcę !! Nie byłam jeszcze nigdy Mogę?
ooo to będziemy we dwie - ja też pierwszy raz
[quote=Ksymena]Och, zdrajczyni! Ten pierścionek miał być dla mnie, sama wybierałam! Między nami wszystko skończone!!![/quote]
Zawsze możesz być "tą trzecią".
[quote=justyna]ooo to będziemy we dwie - ja też pierwszy raz [/quote]
Szkoda tylko, że same zainteresowane nie wyrażają poparcie co do naszej kandydatury
Ja wyrażam, jak najbardziej Tylko muszę się upewnić, że nie będziecie wyglądać lepiej ode mnie, bo wiecie, sama sprowadzać sobie konkurencji na ślub nie zamierzam
Postawi się jakiegoś koksa przy wejściu i będzie robił selekcję.
Summerlove, nie przejmuj się, nic nam nie zepsuje tego dnia
Summerlove, podeślę Ci fotki i ocenisz
My to powinnyśmy od razu zostać zaakceptowane !!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź