Odp: Co byś teraz zjadła?
nienawidzę banków!!!!!!!!!!!
za to kocham rafaello
oj Barbie zazdroszczę, ja jakbym miała rafaello nie poprzestałabym na jednym ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nienawidzę banków!!!!!!!!!!!
za to kocham rafaello
oj Barbie zazdroszczę, ja jakbym miała rafaello nie poprzestałabym na jednym ![]()
oooooooooo ja też je uwielbiam ![]()
Mam Rafaello, a raczej mąż ma... upolowałam w Rossmanie pudełeczko dla niego na Walentynki
Jeszcze sobie chomikuje i jak ma chęć to się delektuje
Czasem oczywiście poczęstuje ![]()
A ja mam chęć na galaretkę mocno wiśniową...
Ostatnio edytowany przez malgosia74 (2011-03-18 17:30:55)
teraz to ja mam ochotę na pepsi!
![]()
ale pijamy baaardzo rzadko, więc zapasów nie robimy ... może wyskoczymy jeszcze dziś na szybkie zakupy, to kupię sobie małą butelkę ![]()
My też rzadko pijemy Pepsi a córcia to w ogóle nie lubi gazowanych napoi ![]()
Ja mam ochotę na naleśniki z serem i rodzynkami, pycha!!!
A ja na twarożek (choćbym zjadła go przed chwilą to i tak miałabym ochotę na następny).
Ale w sumie... ja zawsze mam ochotę na twarożek ![]()
Teraz zjadłabym mega wielkie ciacho do kawy...
Ostatnio słyszałam, że osobom, które piją słodzoną kawę łatwiej jest zachować szczupłą figurę, ponieważ kofeina w połączeniu z cukrem ogranicza łaknienie.
Coś w tym hamowaniu apetytu jest chyba, bo osoby, ktore znam i które piją słodką kawę zazwyczaj nie jedzą śniadań z tego co zauważyłam, chyba że są rozsądne i jedzą, bo powinny i po to, by ochronić żołądek przed mocną kawą, no i nie opychają się na noc, więc rano mimo wszystko czują lekki głód.
Tych, ktorym nie leży na uwadze wprawienie w ruch machiny przemiany materii, dla której podobno rozpędem jest śniadanie i tych, którzy nie przejmują się stanem swojego żołądka nękanego kawą od rana bez śniadania znam sporo i rzeczywiście większość szczupłych.
Mimo wszystko nie zamierzam słodzić kawy. Kocham jej smak niczym nie zmącony. Ale mogę jeść do kawy ciastko. Bardzo chętnie zresztą
Będzie wówczas spełniona zasada: kofeina+cukier ![]()
A ja mam ochotę na kebaba
Ale takiego prawdziwego, a nie smażone mięso z kurczaka =/
Oj, kebab dobra rzecz, mniam mniam. Od kiedy znowu jem mięsko luuuuubię kebaby, te z kury też.
chcę kanapkę z tuńczykiem! O! ![]()
a będąc ostatnio na zakupach zapomniałam kupić tuńczyka, pomimo że był na liście!!!!!!!! ![]()
Ja nie przepadam za rybami... Wolę mięso =P
jak moja siostra - dla niej dzień bez mięcha jest dniem straconym ![]()
Justyna, zapomniałaś mimo że był na liście? Myślałaś pewnie o tej wielkiej czekoladzie, której na liście nie było
![]()
pewnie tak
czekolady nie wpisuję na listę, o bo po co??
o tym akurat zawsze pamiętam
zapomniałam, bo ja nie znoszę robić zakupów, pędzę jak burza przez sklep, no i omijam pewne pozycje na liście tudzież regały...
Ja też pędzę, żeby wyjść zanim zacznie mi się już mienić przed oczami od tego wszystkiego. Niczego nie ominę, bo idę i po kolei zgarniam to co jest potrzebne. Wcześniej układam listę zakupów w głowie.
Teraz zjadłabym... właśnie czekoladę. czekolada idzie do mnie w kieszeni chłopaka. Musze się pocieszyć, bo ze względu na nogę nie poszłam do szkoły ![]()
Mam ochotę na fajną zupkę tylko 170 kcal!
Oto przepis na włoską jarzynową zupę:
po dwie marchewki, pomidory, ząbki czosnku, 1 cebula, łodyga selera, 1/2 cukinii i papryki, 2 litry wywaru warzywnego, łyzka masła, 1/4 opakowania cienkiego makaronu, przyprawy.
Jak się robi:
wszystkie warzywa pokroić w kostkę a czosnek przez praskę, na oleju i masełku zeszklić cebulę i warzywa, podsmażyć z 10 minut, zalać wywarem, doprawić do smaku ziołami i przyprawami, dodać makaron. Chyba pycha nie?
Ostatnio edytowany przez Barbie1290 (2011-04-13 16:38:12)
[quote=niechcemisie]Ja też pędzę, żeby wyjść zanim zacznie mi się już mienić przed oczami od tego wszystkiego. Niczego nie ominę, bo idę i po kolei zgarniam to co jest potrzebne. Wcześniej układam listę zakupów w głowie.
Teraz zjadłabym... właśnie czekoladę. czekolada idzie do mnie w kieszeni chłopaka. Musze się pocieszyć, bo ze względu na nogę nie poszłam do szkoły
[/quote]
A co Ci się w nogę stało?
Skręciłam wczoraj w kolanie, a wogóle mam z tym kolanem problem, bo kilka lat temu miałam pozrywane więzadła i nie było wyleczone jak trzeba.
Współczuję
Ja bym zjadła sobie coś słodkiego ![]()
a ja mam ochotę na ryż z suszonymi pomidorkami, pierś z kurczaka z grilla i sałatkę z roszponki z serem gorgonzola
a ja na niiiiiiiiic bym teraz w siebie nie wepchnęła ![]()
dziś są moje imieniny ![]()
Właśnie wyszli moi Rodzice, zjedliśmy pizze domowej roboty, po kieliszku wina i muffiny z nutellą - mój dzisiejszy wypiek
było pyszne, było dużo... mąż zmywa, potem idziemy na spacer ![]()
To wszystkiego najlepszego Justynko ![]()
dziękuję:)
Justynko a jak Ty robisz taką domową pizzę? Pytam bo mam zmaiar zrobić wieczór włoski z przyjaciółmi, dałabyś mi przepis?
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź