Odp: jaki nastrój macie dziś...?
oj mi też się marzy takie ognisko z prawdziwego zdarzenia ! ahh... =PP chyba muszę pomyśleć o tym na weekend Myślę, że uda mi się znaleźć więcej takich spragnionych jak ja =PP
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
oj mi też się marzy takie ognisko z prawdziwego zdarzenia ! ahh... =PP chyba muszę pomyśleć o tym na weekend Myślę, że uda mi się znaleźć więcej takich spragnionych jak ja =PP
pozdrawiam z Sopotu
grzeję buźkę na balkonie i zaraz wychodzimy na plażę... urlop jest fajny!!!
a, no i zdjęcia robimy
duuużo zdjęć
Aaaaa więc jednak urlop!
Polecam najlepszy mini przewodnik po Sopocie dostępny w sieci
[url]http://www.youtube.com/watch?v=IJSfZnaSIf0[/url]
Potrzebuję przytulenia
Przytulam Ninka!
Przytulam was obie... będzie mocniej.
Ninek, z dedykacją dla Ciebie:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=-yqgwgptJNI[/url]
Bardzo Wam dziękuję =**
Już troszkę lepiej, choć jeszcze źle się czuję
a ja mam obry nastrój, już jestem w domku, świeci słoneczko za oknem a jutro ide na mega zakupy! Ninek - daj spokój, nie stresuj się, stres niszczy urodę:)
Ale tu nie chodzi o stres... Ostatnio źle się czuję, miewam jakieś dziwne bóle brzucha, czuję się osłabiona i w ogóle jakoś kiepsko... A nie bardzo wiem od czego to... Ehh...
A nie zauważyłaś nigdy u siebie takich objawów podczas wiosennego przesilenia?
no i po urlopie ... dziś za to otworzyliśmy sezon rowerowy
No właśnie nie... Ale mam nadzieję, że to faktycznie tylko przez przesilenie... Ehh...
Witam. Właśnie wróciłam ze szpitala. Laparoskopia się udała tylko.... podczas pobytu na stole operacyjnym (a miałam znieczulenie ogólne) żle miałam ułożoną lewą rękę i miałam ucisk na nerw łokciowy i nie mam całkowitej siły w tej ręce....piszę jedną reką
Emilko, dużo zdrówka życzę :-)
Ojej jak ja nie cierpię szpitali. A ręka ból przejdzie z czasem- najważniejsze, że wszystko się udało, zdróweczka!
Mam nadzieję, że szybko odzyskasz sprawność w ręce A jak się czujesz?
[quote=justyna]no i po urlopie ... dziś za to otworzyliśmy sezon rowerowy [/quote]
Lubię to!
Jejku, co to się dzieje, wszystkim coś dolega
Akurat teraz, kiedy powinniśmy być w pełni sił. Niedobrze, niedobrze...
Dziewczyny, życzę sprawnej i szybkiej rekonwalescencji
No właśnie, ja też się biorę za siebie, idę na badania kontrolne i zalecam to samo dziewczyny!
Ja też mam taki plan... Część badań już zrobiłam, a resztę w tym tygodniu zamierzam zrobić... Oby tylko wszystko było ok...
Dobrze się czuję. Nie mam wiele szwów, tylko w pępku dwa i po bokach po dwa. Wkurza mnie ta ręka.... teraz czeka mnie mammografia...
A próbowałaś rozmasować rękę?
Tak masowałam, ale lekarze każą mi ją ćwiczyć (ściskać piłeczkę)...
[b]ćwicz!!!!!!!!!![/b] nie zaniedbuj tego, w inny sposób nie masz szans aby ręka wróciła do sprawności - to uciążliwe i żmudne, ale przynosi efekty! Wiem po sobie!!
wytrwałości życzę!!
Kochani jak zamierzacie spędzić majówkę w tym roku?
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź