Odp: kocia dieta
I masz rację bo ja głupia obejrzałam i miałam koszmary ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I masz rację bo ja głupia obejrzałam i miałam koszmary ![]()
Film faktycznie tylko dla osób z mocnymi nerwami, ale cel szczytny. Wracając do karmy dla kociaków, to bardzo dobra jest karma chicken soup, odkryłam ją w sklepie e-karma.pl [kupowanie w necie wychodzi o wiele taniej], mojej kotce bardzo ona smakuje, a do tego zauważyłam, że jej sierść jest bardziej lśniąca.
A ja jestem za karmieniem zwierząt tym, co sami jemy - ktoś w końcu musi zjadać resztki z obiadu ![]()
Może zjadać, byle świeże - zwierzętom też szkodzi nieświeże jedzenie... Widziałam raz jak ktoś karmił psa zieloną ! wędliną - przecież od samego patrzenia można się rozchorować!
Nasz kot przeważnie zjada resztki po obiedzie córki, oprócz tego dostaje suchą karmę....Dzisiaj kotek jest różowy!!! Wskoczył do wanny z wodą i córka chciała go wytrzeć różową bibułą ![]()
Co za dziki kocur! Zwykle koty boją się wody!
On nie. To nie pierwszy raz, kiedy się zamoczył. Jak się kąpię to też mi towarzyszy i zjada pianę...
[quote=emilia_s292]On nie. To nie pierwszy raz, kiedy się zamoczył. Jak się kąpię to też mi towarzyszy i zjada pianę...[/quote]
haha świetny kot!!! ![]()
[quote=emilia_s292]On nie. To nie pierwszy raz, kiedy się zamoczył. Jak się kąpię to też mi towarzyszy i zjada pianę...[/quote]
A potem pyszczkiem i nosem puszcza bąbelki?
nie zauważyłam ![]()
Bo pewnie robi to dyskretnie, a nie w towarzystwie - jak każdy dobrze wychowany kot ![]()
Być może... w poniedziałek zabieram go do weterynarza...
Coś mu dolega czy dostrzegasz perwersję w zjadaniu piany?
Piana tu nie ma nic do rzeczy
Biorę go na "przegląd" i z pytaniem czy go można wysterylizować...
koty to są jednak szaleńcy , ja nie ma zbytniego doświadczenia z kotami, ale mam psa i moge polecić karmę ponieważ , zdecydowanie odstawiłam karmę z hipermarketów, jak mnie weterynarz ostrzegł , że mogę psu wyrządzić krzywde, więc szukałam jakiegoś zamiennika i znalazłam NUTRA NUGGETS Large Breed Adult for Dogs i bardzo sobie chwalę, dokładnie taka sama karma jest dla kociaków sa różne warianty , dla alergików albo staruszków , także warto spróbować, czegoś nowego ja kupuje je na e-karma.pl
Ja swojego karmię Whiskasem. Ostatnio kotek spi z nami i nawet jest grzeczny tylko ok. 4 sie budzi i przez godzinkę szuka sobie zabawy i wtedy nie spię bo on hałasuje ![]()
Lubię koty jak widać
ale w nocy by mi przeszkadzały, albo bym je niechcący "uszkodziła", bo kompletnie nie wiem co robię przez sen... ![]()
A moja na piesku, coby się dogrzać w jesienne dni...
Ha ha, moja zawsze jak już sie umyła to zabierała się za pieska, który był sporo młodszy i czyściła mu futerko.
Mój kot ma nowy nawyk - liże parapety i "obgryza" sciany... nie wiem czy mu czegoś brakuje w diecie czy coś innego...
Bardzo możliwe, że kotu brakuje wapnia w diecie
małe dzieci reagują podobnie - sama jestem tego przykładem - jako dziecko lizałam ściany i zjadałam tynk ![]()
ale karmimy go specjalnym pokarmem dla kotków... mleka nie chce pić.... ale coś w tym jest bo uwielbia żółty ser ![]()
Kot który nie pije mleka? U mnie na osiedlu jest pies, który nie potrafi szczekać.
Mój kot miauczy ale mleka nie chce pić
Trochę poliże ale musi być podgrzane lekko ![]()
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź