Odp: ślub
Słyszałaś o POChP?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Słyszałaś o POChP?
To POCHP to jest chyba gorsze d gruźlicy, człowiek się dusi po prostu, płuca wysiadają w tempie ekspresowym. Znałam gościa, co chodził z takim aparatem typu respirator bo inaczej nie mógł oddychać. W pół roku znalazł się na tamtym świecie.
O fujt!!!! Okropne. Ale nie da się tego leczyć jeśli ktoś w miarę wcześnie się zgłosi i jest młody?
Już po Tobie, niechcemisie.... Już się nie zdążysz nawet zgłosić...
Ha ha, cóż, wszystkich, którzy by tego chcieli spotka wielki zawód - mam w genach długowieczność.
Ale wiesz, są jeszcze różne wypadki...
Nie dybię na Twoje marne życie, nie nlicz na to - pomęczysz się jeszcze trochę... Wskazuję tylko ewemtualności pewne, które mogą przerwać nagle tak wspaniale zapowiadającą się egzystencję...
pamiętaj o rajstopach na zamianę:) plastrach i kosmetykach.
Na zamianę z czym? Majtkami?!?
Te mogą robić za majtki, ręcznik, żagiel, spadochron, szlafrok i śpiwór. Uniwersalne:
[img]//i.obrazky.pl/wielkie-majty-249-OBRAZKY.PL.jpg[/img]
Sprawdziłyby się też jako czepek kąpielowy dla słonia
I nawiewem! To co, nawiewamy w Karpaty?
Ba! Czekaj, może wygrzebię z szafy większe to jeszcze kogoś się zabierze.
No wiesz? To miał być romantyczny wypad... Tylko my i niedźwiedzie, względnie wilki...
O kochana jest tego dosyć dużo.. termin w kościele, sala, fotograf, kamerzysta suknia ślubna, orkiestra, wodzirej, fryjer, kosmetyczka hm.. ja jeszcze miałam duży problem z wódką nie wiedziałam jaką i gdzie korzystnie kupić.. kosze prezentów dla Rodziców ja miałam jeszcze specjalne zaproszenia z gadżetem - slodkieupominki.pl (na ur brata kupiłam laptopik z cukierkami:D] ważna jest tez lista gości, pierwszy taniec.. kurde jak sobie przypomne ile to zachodu;]] a ja byłam tylko świadkiem, ale we wszystkim pomagałam ;] aaa i jeszcze panna młoda musiała mieć koniecznie album skórzany ( o taki jak tutaj artalbums.pl/albumy-plener/skora-naturalna.html):D jest nim zachwycona chyba bardziej niż z przentów;p Tylko sie nie przerażaj, bo to jest wszystko do przejścia. Życzę powodzenia
Ostatnio edytowany przez Nina32 (2013-05-22 20:16:08)
Najlepiej wynająć firmę do organizacji ślubów, oczywiście za ciężkie pieniądze...
To wcale nie takie duże koszty, jeśli chodzi o to żeby być wypoczętym i wyspanym. A takie firmy oferują kompleksowe usługi, np.
dobór miejsca na ślub i wesele
rezerwację terminów w wybranych obiektach
oprawę uroczystości (kolorystyka, temat przewodni)
dobór menu
dobór win
florystykę
opiekę stylisty (makijaż, fryzura, dobór strojów)
dobór pojazdu dla Młodej Pary
oprawę muzyczną
fotografię i reportaż ślubny
videofilmowanie
opiekę nad dziećmi podczas uroczystości weselnej
zapewnienie noclegu gościom
zorganizowanie transportu dla gości
utworzenie scenariusza uroczystości
koordynację całej uroczystości
realizację najskrytszych marzeń i oryginalne pomysły
usługi dodatkowe uwzględniające indywidualne zamówienia
Czyli wszystko zrobią za was:) Ile byście za to zapłaciły?
Taki zestaw usług to pewnie ze 20 tys. kosztuje... ja bym nie chciała tyle wydać
Z takim małym wtrąceniem, zupełnie poza marginesami Waszej rozmowy dodam, że nie wyobrażam sobie zapłacić (czy to na poły, czy to samemu, czy z pomocą ew. rodziców obojga młodych) 20 koła za ubezwłasnowolnienie się.
Przyjmując model standardowy, na ślubie zawsze ostatecznie straci mężczyzna.
Biedni są, a Wy ich jeszcze tymi dekoracyjno-prospołecznymi detalami zarzucacie...
...jednak co najlepsze - najgorsze - najbardziej ironiczne - oni sami tego chcą.
Nie sposób spytać tu o zdanie mojego damskiego alter ego - ile byś dała za swój ślub A-Polonia Wiśniowa?
Aż tyle nie piję, żebym już była wiśniowa...
Dlaczego miałabym jeszcze za to płacić? Czy nie wystarczy, że się poświęcę na ołtarzu?
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź