326

Odp: ślub

Moja chrzestna to mnie na ulicy nie poznaje....

327

To musiałaś jej się czymś ostro narazić... Moja koleżanka miała chrzestnego, który pokłócił się z jej ojcem i nawet nie był na komunii, ale jak gdzieś ją spotkał to nie tylko poznawał, ale zawsze coś słodkiego kupił...

328

Niczym jej się nie naraziłam...ona jest taka dziwna i wiecznie na coś chora....także jak na ulicy jej nie zaczepię to przechodzi obok...

329

moja jest po prostu specyficzna, aż do przesady "słodka" i ... trochę na pokaz, moja mama mówi że zawsze lubiła błyszczeć i być w pierwszym rzędzie, no i nieustannie wszem i wobec chwali się swoimi dorosłymi już dziećmi... na dłuższą metę jest to męczące

330

wciąż nie mam sukienki... neutral
podobno mam się nie denerwować, a sukienka będzie pod koniec tego tygodnia....

331

Czyżbyś była w stanie błogosławionym???

332

nie, dlaczego pytasz? wink

333

Bo piszesz dość tajemniczo: "Podobno mam się nie denerwować", a to się zaleca np. kobietom w ciąży... No i one to wykorzystują, chcą żeby je traktować jak śmierdzące jajko - ostrożnie i z daleka...

334

hmmm nie denerwowanie zaleca się wszystkim, bo ogólnie szkodzi big_smile
a piszę że podobno mam się nie denerwować, bo pani z salonu zapewniła, że będzie ok... no ale tak w 100% to ja jej nie ufam ... bo sukienka miała być pod koniec tygodnia owszem, ale  ZESZŁEGO!!!!!!!!

335

Będzie dobrze smile

336

znacie jakieś fajne zabawy i konkursy, które mozna zorganizować gościom jadącym na wesele? Podróż będzie trwała kilka godzin...

337

Będzie ciężko, bo nie mogą to być zabawy wymagające wolnej przestrzeni... może konkurs na najfajniejszą przyśpiewkę jaką znają z wesel, albo np. pytania- prowadzący zabawę każe losowa kartkę z pytaniem i odpowiadać, a osoba siedząca obok ma zgadnąć jakie było pytanie?

338

ja kiedyś jechałam busikiem 6 godzin na wesele.... z ........................ warszawy do płocka .............................................

339

Ale z innymi gośćmi czy tak "indywidualnie"?

340

To jeszcze nic, ja jechałem raz ze Szczecina do kumpla z wojska do Bochni na wesele!

341

Gdybym miała tyle jechać co Wy to chyba bym już została na tydzień.

342

No nie mogłem, bo w poniedziałek do pracy trzeba było, nie?

343

Oj, z takim kacem yikes

344

Najlepiej by było wziąć ze 3 dni wolne po takim weselu...

345

Miesiąc miodowy.

346

Nie w naszych realiach... Zabawa zabawą, a praca wzywa...

347

No właśnie tym bardziej jak sie pracuje jako kierowca, nie?

348

Można sobie w korku postać wyimaginowanym. A czym jeździsz służbowo?

349

Bardzo dużymi "statkami", muwi CI coś scania np.?

350

Mówi. Jeździło się kiedyś dużo na stopa, he he