Odp: Ulubione książki i filmy
To może macie duże mieszkania, bo ja tylko nieco ponad 60 m 2 ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To może macie duże mieszkania, bo ja tylko nieco ponad 60 m 2 ?
Ja mam jeszcze mniejsze ale na półkach trzymam książki
Teraz czytam Trylogię Kusziela, jestem w połowie pierwszego tomu i bardzo mi się podoba, to takie fantasy erotyczne bym powiedziała ![]()
uuuuuuuuu to może być ciekawe.....ja obecnie nic nie czytam......
Książki zawsze dadzą się gdzieś upchnąć. Fajnie wyglądają wszędzie, nawet jako sama ozdoba.
a ja znowu przytachałam reklamówkę książek, dostałam od znajomego, który likwidował bibliotekę rodziców, wybrałam spośród sterty książek jedynie jedną wielką reklamówkę ![]()
m.in. jedną książkę tej autorki D. Steel (Emilia mi pożyczyła jedną książkę tej autorki), E. Bronte, kilka starych książek kucharskich i wiele wiele innych
bardzo się cieszę!
zazdroszczę
fajnie tak dostać reklamówę książek
Też zazdroszczę.....
nooo fajnie ![]()
Justyna, właśnie przyszły książki.... przeczytam jak najszybciej
teraz czytam "Zabójcze piękno" Joy Fielding i mnie wciągnęła...
super, nie spiesz się ![]()
ja wciąż czytam PRAWDA O RUBY ale czasu coraz mniej, więc pewnie mi się jeszcze z nią zejdzie...
Ja przeczytałam "Zabójcze piękno" i naprawdę polecam tę książkę bo jest super wciągająca!!!
A ja mam teraz tak mało czasu na czytanie ![]()
summerlove - ja też! dziś przeczytałam dwa rozdziały stojąc w korku ![]()
Ja nadrabiam kiedy tylko mogę. A wtedy nikt i nic mnie nie oderwie. I uwielbiam czytac w wannie ![]()
A ja uwielbiam czytać jak już mała i mąż śpią (albo jest w pracy)... wtedy zapalam sobie lampkę i czytam w łóżku...
Oooo, do poduchy jest też super. Tylko że czasami jak się naczytałam horrorów bałam się iść do toalety potem i rozglądałam się dookoła.
a ja już się odzwyczaiłam od czytania w łózku, ale jako dziecko nie zasnęłam bez ksiażki w ręku ![]()
[quote=niechcemisie]Oooo, do poduchy jest też super. Tylko że czasami jak się naczytałam horrorów bałam się iść do toalety potem i rozglądałam się dookoła.[/quote]
Ja ostatnio unikam horrorów książek i filmów bo i bez tego boję się sama w nocy...
Oj działa na wyobraźnię. Człowiek niby taki racjonalnie myślący za dnia, ale jak się tak wczuje w dobrze napisaną książkę, to potem dziwaczne myśli same się czepiają głowy, mimowolnie i strac wyjść z łóżka.
[quote=emilia_s292][quote=niechcemisie]Oooo, do poduchy jest też super. Tylko że czasami jak się naczytałam horrorów bałam się iść do toalety potem i rozglądałam się dookoła.[/quote]
Ja ostatnio unikam horrorów książek i filmów bo i bez tego boję się sama w nocy...[/quote]
Przecież nie jesteś sama w nocy?....
Jak mąż ma nockę to tylko zostaję z córką i kotem...... fakt nie jestem sama, ale córka idzie szybko spać i nie można do niej się przytulić...
... a kot może się okazać seryjnym mordercą z horroru.
no właśnie.....
[quote=emilia_s292]Jak mąż ma nockę to tylko zostaję z córką i kotem...... fakt nie jestem sama, ale córka idzie szybko spać i nie można do niej się przytulić...[/quote]
Do kota się wtedy przytul... Albo rozważ inną opcję ![]()
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź