Odp: kocia dieta
Ale on nie jest rozmowny, a kuwetę sobie urządzi gdzie indziej (np. za szafą), bawić też się potrafi sam. Jak więc widzisz, to żadna kara dla niego
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale on nie jest rozmowny, a kuwetę sobie urządzi gdzie indziej (np. za szafą), bawić też się potrafi sam. Jak więc widzisz, to żadna kara dla niego
Kara bo lubi jak się do niego mówi, od małego robi tylko do kuwety a jak się z nim nie bawimy to nas zaczepia.... a i jeszcze spryskam go wodą bo tego nie lubi....
O, sadystko! Bo ci odbiorę prawa wychowawcze do kici
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... nie mów nikomu
I zawiadomię admina - znanego wielbiciela kotów:) Pewnie zablokuje ci dostęp do forum...
Zaraz usunę te posty a ciekawe czy admin stosuje jakieś sztuczki, żeby nauczyć porządku swojego kota ....
Mój kotek jest spokojny jak śpi... A tak ogólnie to 3/4 dnia przesypia, w nocy szaleje na całego... Skacze gdzie popadnie, po czym popadnie, czasami się nie zmieści w drzwi i narobi hałasu w nocy
Ot taki spokojny koteczek ;]
Pewnie mu wgrałeś odpowiednie oprogramowanie, przyznaj się
Ostatnio edytowany przez summerlove (2010-08-31 14:57:03)
Kotek jest z systemem Unix z modem polowania i bycia spokojnym ;d
Poproszę taki system dla swojego
To ja też chcę taki system A w jakim wieku jest Twój kot adminie?
Przeprogramowany kot ma 2,5 roku ;] mniej więcej.
Ale jak się zestarzeje, to da się mu cofnąć licznik w tym systemie? Np. z 10 lat na 4...
Za 10 lat będą koty kwantowe jak kot no tego Schrödingera
Poszukajcie sobie na sieci.. bo to trochę nieciekawa historia kota ;p
[quote=admin]Przeprogramowany kot ma 2,5 roku ;] mniej więcej.[/quote]
Mój ma dopiero jakieś dwa miesiące
A mój 1,5 roku i jest cudny:)
I też niegrzeczny?
Nie, dlaczego? Kot wie, na ile mu pozwalamy, więc jego niesforność to głównie "zasługa" właściciela. Oczywiście zdarzają mu się wpadki, ale przecież nikt nie jest ideałem
Ma pazury i zęby więc trzeba go strofować, jak zacznie coś gryźć lub drapać - po paru razach będzie pamiętał, że nie wolno...
A jak go strofujesz, żeby się nauczył?
Wystarczy go troszkę mocniej pogłaskać, ja stosuję przyjemne kary, a on i tak wie, czego mu nie wolno... i przy mnie tego nie robi, a jak mnie nie ma, to nie widzę i sercu nie żal
Tak, koty lubią jak się je tarmosi i masuje... Potem nie można się opędzić...
MOja mała wystarczająco go tarmosi
Ale trzeba to robić jak się go złapie na dywersji... Wtedy będzie kojarzył, że jest to taka przyjemna forma kary
Widziałyście to? [url]http://www.ptroa.co.il/petition/[/url]
To jest straszne... podpisałam ale nie obejrzałam do końca.... zbyt drastyczne....
Nawet nie będę oglądać, bo potem by mi się koszmary śniły:(
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź