Odp: kocia dieta
Ale on nie jest rozmowny, a kuwetę sobie urządzi gdzie indziej (np. za szafą), bawić też się potrafi sam. Jak więc widzisz, to żadna kara dla niego ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale on nie jest rozmowny, a kuwetę sobie urządzi gdzie indziej (np. za szafą), bawić też się potrafi sam. Jak więc widzisz, to żadna kara dla niego ![]()
Kara bo lubi jak się do niego mówi, od małego robi tylko do kuwety a jak się z nim nie bawimy to nas zaczepia.... a i jeszcze spryskam go wodą bo tego nie lubi....
O, sadystko! Bo ci odbiorę prawa wychowawcze do kici ![]()
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..... nie mów nikomu ![]()
I zawiadomię admina - znanego wielbiciela kotów:) Pewnie zablokuje ci dostęp do forum...
Zaraz usunę te posty
a ciekawe czy admin stosuje jakieś sztuczki, żeby nauczyć porządku swojego kota ....
Mój kotek jest spokojny jak śpi... A tak ogólnie to 3/4 dnia przesypia, w nocy szaleje na całego... Skacze gdzie popadnie, po czym popadnie, czasami się nie zmieści w drzwi i narobi hałasu w nocy
Ot taki spokojny koteczek ;]
Pewnie mu wgrałeś odpowiednie oprogramowanie, przyznaj się ![]()
Ostatnio edytowany przez summerlove (2010-08-31 14:57:03)
Kotek jest z systemem Unix z modem polowania i bycia spokojnym ;d
Poproszę taki system dla swojego ![]()
To ja też chcę taki system
A w jakim wieku jest Twój kot adminie?
Przeprogramowany kot ma 2,5 roku ;] mniej więcej.
Ale jak się zestarzeje, to da się mu cofnąć licznik w tym systemie? Np. z 10 lat na 4...
Za 10 lat będą koty kwantowe jak kot no tego Schrödingera ![]()
Poszukajcie sobie na sieci.. bo to trochę nieciekawa historia kota ;p
[quote=admin]Przeprogramowany kot ma 2,5 roku ;] mniej więcej.[/quote]
Mój ma dopiero jakieś dwa miesiące ![]()
A mój 1,5 roku i jest cudny:)
I też niegrzeczny?
Nie, dlaczego? Kot wie, na ile mu pozwalamy, więc jego niesforność to głównie "zasługa" właściciela. Oczywiście zdarzają mu się wpadki, ale przecież nikt nie jest ideałem ![]()
Ma pazury i zęby więc trzeba go strofować, jak zacznie coś gryźć lub drapać - po paru razach będzie pamiętał, że nie wolno...
A jak go strofujesz, żeby się nauczył?
Wystarczy go troszkę mocniej pogłaskać, ja stosuję przyjemne kary, a on i tak wie, czego mu nie wolno... i przy mnie tego nie robi, a jak mnie nie ma, to nie widzę i sercu nie żal ![]()
Tak, koty lubią jak się je tarmosi i masuje... Potem nie można się opędzić...
MOja mała wystarczająco go tarmosi ![]()
Ale trzeba to robić jak się go złapie na dywersji... Wtedy będzie kojarzył, że jest to taka przyjemna forma kary ![]()
Widziałyście to? [url]http://www.ptroa.co.il/petition/[/url]
To jest straszne... podpisałam ale nie obejrzałam do końca.... zbyt drastyczne....
Nawet nie będę oglądać, bo potem by mi się koszmary śniły:(
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź