Odp: Gdzie chodzicie w weekendy na imprezy?
No to się zdecyduj: albo nie chcesz i nie masz doła, albo chcesz i szukasz. Bo nikt za ciebie nie zdecyduje...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to się zdecyduj: albo nie chcesz i nie masz doła, albo chcesz i szukasz. Bo nikt za ciebie nie zdecyduje...
Wszystko bym chciała, a nie idzie po mojej myśli.
Raz jest dól z tego powodu, a raz nie.
Potem biorę się za coś innego i faceci idą w odstawkę i nie szukam.
Takie pomieszanie z poplątaniem.
Na szczescie ja idę na wesele
Być na weselu to super sprawa.
Ile razy byłaś w życiu na nim Barbie 1290 ?
Ja bym sobie poszla na wesele potańczyć... może w przyszłym roku koleżanka wyjdzie za maz...
Wesel nigdy się nie zapomina, bo nie często mamy okazje na nich być.
Ostatnio byłam na weselu.... swoim.... 4 lata temu a 2 lata przedtem na brata weselu...
ja byłam 3 lata temu w czerwcu na weselu brata, a rok temu na przyjęciu cywilnym kuzyna.
Mój brat żenił się we wrześniu i ja też we wrześniu ale dwa lata po nim...
[quote=gusia1000]Wszystko bym chciała, a nie idzie po mojej myśli.
Raz jest dól z tego powodu, a raz nie.
Potem biorę się za coś innego i faceci idą w odstawkę i nie szukam.
Takie pomieszanie z poplątaniem.[/quote]
No to rzeczywiście masz problem z własnym podejściem do związku...
U nas w weekend występuje Danzel...
i co, pójdziecie całą rodzinką? Pump it up...
Zobaczymy jaka będzie pogoda bo to będzie impreza pod gołym niebem
Ale bajer, taka gwiazda, to tylko iść.
Co roku są tutaj gwiazdy na pożegnanie lata...
Dla mnie taki Danzel to żadna gwiazda... Ile on ma znanych piosenek - dwie? Żaden szał. Ale niektórzy lubią, więc pewnie będą tłumy.
U mnie zawsze są tłumy, choćby nie wiem kto przyjechał, kilka razy w roku są imprezy plenerowe. Ale... od zeszłego roku, kiedy zmieniła się ustawa i na teren imprezy nie można wnosić alkoholu... chętnych na koncert może byc znacznie mniej... patrole policyjne się wzmożyły. Kiedyś było w pobliżu sceny dużo ogródków piwnych, oprócz tego okoliczn4e knajpki miały niezły utarg, teraz alkohol sprzedają z dala od placu na którym stoi scena, co wiele osób zraża, bo chciałyby patrzeć i pić jednocześnie.
U nas otworzyli nad Wisłą fajne miejsce gdzie można się poopalać , pograć w piłkę czy ping ponga, a wieczorami są imprezy i można potańczyć, wstęp jest za darmo więc chodzimy dosyć często bo mamy niedaleko
O jaaa, ale fajnie. Ja myślałam, zeby u nas tak nad rzeką zrobili, ale zaraz bydlo by zniszczyło. Pilnuje tam ktoś tego? Jest jakiś monitoring czy coś w tym stylu?
NMyślę, że jak nawet był, to już nie ma, bo też się pewnie komuś przydał - mam rację?
Ha ha, dobrze piszesz. Komuś się przydał lub komuś przeszkadzał, bo i tak mogło być.
ja lubię chodzić w weekendy do klubów, szczególnie lubię Kraków i klub Le Scandale na krakowskim Kazimierzu, przede wszytskim dlatego , że tam są fajne imprezy, dobre jedznie różnorodna muzyka i zawsze można kogoś fajnego spotkać, także zapraszam do Krakowa
Co ciekawe, ja ostatnimi czasy częściej chodzę na imprezy w tygodniu niż w weekendy. Ze znajomymi uwielbiamy karaoke, także w każdym krakowskim klubie, gdzie takie zabawy są organizowane można nas spotkać. W weekendy przeważnie wybieram domówki, bo jednak te tłumy w klubach lekko mnie odstraszają.
Idę w tym roku na 50 kfpp w Opolu.
Ja ostatnio jakoś wolę inne sposoby spędzania wolnego czasu. Nie lubię nudy i monotonii, dlatego ciągle szukam czegoś nowego Ostatnio [url=http://www.lasercamp.pl]Laser Camp[/url] króluje u nas w wolne weekendy Fajna sprawa
Ostatnio edytowany przez karola14 (2014-09-08 12:56:31)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź