201

Odp: Łóżkowe i nie tylko łóżkowe kreacje

[quote=emilia_s292]Czasami...tylko że jest niesamowita przyjemność gdy facet robi to do końca....może nie dla wszystkich...[/quote]
ja właśnie dlatego tak nie chcę - kilka razy próbowaliśmy, ale chęć jest tak nieodparta, że nigdy więcej na to nie pozwalam - [color=white]gumeczka i jedziemy [/color] to jedyny sposób, niestety big_smile

202

[quote=justyna][quote=emilia_s292]I już nie biorę, bo nie mogę. Także brałam przez trzy lata i to przez pierwszy rok jednoskłądnikowe.[/quote]
ja też nie mogę - brałam rok i sobie rozwaliłam wątrobę hmm[/quote]
A ja nie zaszkodziłam wątrobie aż tak bardzo.

203

[quote=emilia_s292][quote=justyna][quote=emilia_s292]I już nie biorę, bo nie mogę. Także brałam przez trzy lata i to przez pierwszy rok jednoskłądnikowe.[/quote]
ja też nie mogę - brałam rok i sobie rozwaliłam wątrobę hmm[/quote]
A ja nie zaszkodziłam wątrobie aż tak bardzo.[/quote]
ja na szczęście w porę trafiłam na gin. który kazał mi zrobić badania przed zapisaniem kolejnej recepty....

204

To dobry ginekolog bo niektórzy to bez pytań i wywiadu przepisują kolejną receptę.

205

[quote=emilia_s292]To dobry ginekolog bo niektórzy to bez pytań i wywiadu przepisują kolejną receptę.[/quote]
właśnie... cały rok takiego miałam, w końcu poszłam do innego, no i dobrze zrobiłam... był przerażony wynikami, ponad rok leczyłam się u hepatologa .........

206

uuuuuuuuuuuuu to faktycznie nieżle sobie namieszałaś z tą wątrobą...

207

[quote=emilia_s292]uuuuuuuuuuuuu to faktycznie nieżle sobie namieszałaś z tą wątrobą...[/quote]
niestety... ale już jest lepiej, tyle że narazie nic nie mogę brać, ale to nawet dobrze smile
po ślubie taki luz się przyda smile smile smile

208

Tylko że powiem ci, że tabletki to wygoda. Ja teraz nie biorę i pozostała nam prezerwatywa i powiem ci, że oboje się męczymy.

209

[quote=emilia_s292]Tylko że powiem ci, że tabletki to wygoda. Ja teraz nie biorę i pozostała nam prezerwatywa i powiem ci, że oboje się męczymy.[/quote]
wiem, bo mamy tak samo, ale wyznajemy zasadę że zdrowie najważniejsze...
po porodzie się przejdę i może gin. mi zaleci coś lekkiego...

210

Jak będziesz karmiła piersią to przepisze ci jednoskładnikowe bo te nie szkodzą dziecku i będziesz je mogła brać maks. przez rok.

211

[quote=emilia_s292]Jak będziesz karmiła piersią to przepisze ci jednoskładnikowe bo te nie szkodzą dziecku i będziesz je mogła brać maks. przez rok.[/quote]
a potem zobaczymy co nam los zgotuje ... smile

może termometr i kalendarzyk??? yikes

212

Jakoś nie jestem za kalendarzykiem. To zalezy czy miesiączki będę miała regularne. A może obserwacja sluzu????

213

[quote=emilia_s292]Jakoś nie jestem za kalendarzykiem. To zalezy czy miesiączki będę miała regularne. A może obserwacja sluzu????[/quote]
może? muszę poczytać o tym i spróbować

wiesz co.. ja chyba nie mam cierpliowści do takich metod, z tym kalendarzykiem, to też żart wink
zastanowię się jak będe musiała...

214

Ja też nie mam cierpliwości do codziennych zapisków i mierzenia temp. albo jestem zbyt leniwa. Nie wiem. Jak narazie to szukamy ultracienkich gumek. Bo te globulki i krążki są niezbyt skuteczne.

215

a wkładki do maciczne? to to samo co krążki? moja koleżanka to używała i sobie chwaliła bo wlozyła i miała na tydzień spokój

mi gin powiedział że jeszcze plasterki wchodzą w grę, ale szczerze to nie ufam im, choć jedna koleżanka miała i chwaliła a druga ... przytyła 10 kg po nich yikes

216

Ja miałam przez rok plastry. Brzydko wyglądają, bo po nałożeniu widać ten klej naookoło plastra. I krępowało mnie to, że go było widać. Starałam się go ukrywac ale, co tydzień musisz go przyklejać w innym miejscu a tych miejsc jest chyba 5. Ale nie przytyłam.
A wkładki domaciczne to taki pręcik bez hormonów z miedzią. Ale ja słyszałam że zakłada się go na 3 lata do 5.

217

wow - na 3 lata? a to skuteczne jest? jakieś efekty uboczne?

to moja koleżanka miała coś innego, pewnie coś z hormonami, bo wymieniałą co tydzień - muszę spytać jej co to

218

Są jeszcze takie spirale silikonowe. to pewnie ona to miała. Są skuteczne ale i mają efekty uboczne takie jak krwawienia, złe samopoczucie, obrzęk piersi.

219

świetnie....
chyba po porodzie wpiszę w google "antykoncepcja dla mężczyzn" i wyślę wyniki wyszukiwania mężowi (już wtedy!!!) i niech się martwi smile

220

niby są już tabletki dla facetów ale chyba jeszcze nie w Polsce.

221

[quote=emilia_s292]niby są już tabletki dla facetów ale chyba jeszcze nie w Polsce.[/quote]
trudno, sprowadzi sobie z zza granicy jak go przypili wink wink wink

222

[quote=niechcemisie]Nie ma skutków ubocznych, żadnych. Pomimo że mało skuteczna czasami.[/quote]
No poza psychicznymi, że tak to nazwę...

223

[quote=emilia_s292]niby są już tabletki dla facetów ale chyba jeszcze nie w Polsce.[/quote]
A preparat plemnikobójczy? Stosowała któraś?

224

[quote=Ewelina]
A preparat plemnikobójczy? Stosowała któraś?[/quote]
jak to działa??

225

[quote=justyna][quote=summerlove]Hmmm, może to i lepiej? Co by je dobrego czekało na tym świecie przy takiej matce?[/quote]
współczuję ... sad

nie zależnie od tego jaka jest...[/quote]
Komu?