Odp: czy warto chodzić do kina?
boje się iść na Avatara 3D, że zrobi mi się niedobrze i zwymiotuję, jak myślicie czy może tak się stać?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
boje się iść na Avatara 3D, że zrobi mi się niedobrze i zwymiotuję, jak myślicie czy może tak się stać?
Myśle że to jest męczące , bo ja byłam na filmie 3D na ''wielorybach '' i to jestkrótki film , że sie nie męczysz , a przecież ''Avatar '' chyba trwa dlużej
Avatar był pierwszym filmem jaki widziałam w 3D, nie wiedziałam kompletnie jak się przygotować, bo nozsze przeważnie okulary, ale na film założyłam szkła. I było super, choć film baaardzo długi, parę razy męczyły mi się oczy, musiałam sobie ostro się namrugać, ale może to przez soczewki
ja byłam na ALICJI 3D - też bolały mnie oczy, choć film krótszy od Avatara
No wiec chyba ten 3D nie dla wszystkich jest atrakcyjny!
Ja nie noszę okularów bo mi nic nie pomoga a oglądać 3D jednym okiem to dla mnie bez sensu!
Ja mam wadę też powinnam chodzić w okularach , bo źle widzę odległości , mam minusy ale niestety wyglądam strasznie i męcze sie .
A ja w ogóle prawie nie widzę na jedno oko i to wada wrodzona niestety...
U mnie chyba nabyta bo wiele czasu spędzam przy swoich rysunkach i malunkach a to niestety szkodzi!
A co sądzicie właśnie o nowym filmie z Johny Deepem "Alicja w krainie czarów' na 3d??
ja jestem ślepa i nie dam rady w tych okularkach oglądać, niestety
ja już pisałam, że byłam na Alicji - całkiem przyjemna i kolorowa baśń
to fajnie !
Alicja mnie kusi, poza tym uwielbiam J.Deep'a
Ja też najbardziej lubię jak zagrał Edwarda Nożycorękiego! Choć nie ukrywam jako pirat też jest seksowny
dla mnie Jack Sparow to wypisz wymaluj sam aktor. To najlepsza komedia jaką widziałam, uwielbiam go w tej roli!
Ma chłop talent! i rzecz jasna nietuzinkową urodę!
Rozmawiacie o Johnym! On ma wszystko, talent, wygląd, urok, jako aktor jest wspaniały! Poza tym dostaje bardzo bardzo ciekawe role. Nie takie nudne i podobne do siebie.
Do kina jak najbardziej warto chodzić, bo w domu oglądając film w TV tej atmosfery nie ma.
To zależy: do kina czy na film? Bo na film to mogę i sama, ale do kina to tylko z przystojniakiem
Summerlove, fajnie to ujęłaś.
A ja ze swoim przystojniakiem byłam przedwczoraj i do dziś mnie d... boli. Koszmar wytrzymać tyle czasu. On bardzo lubi filmy, kino również, ja wolę w tv filmy z lektorem oglądać i to koniecznie na tych kanałach, gdzie są reklamy, bo można iść do wc, zrobić herbatę, wyjść na papierosa albo przygotować kanapkę. Ewentualnie dvd, bo można zatrzymać.
Idziemy dzisiaj na "Salt" z Angeliną Jolie i Olbrychskim. Zobaczymy cóż to będzie.
Na pewno film, a jaki... ? czekamy na recenzję:)
Zianowy był, kurczę. Fabuła ok, o ruskich szpiegach pracujących w Stanach w CIA, ale sceny z Angeliną mnie rozbroiły - np. zapiera się rękoma na metalowych filarach czy czymś tam w szybie windy i zjeżdża w dół, he he - gdyby tak spróbowała zdarłaby skórę i mięso do kości, a jej nie przybrudziła się nawet biała koszula. No ale najlepsze było jak jedną ręką zatrzymała pędzącego ścigacza, wsiadła na niego i odjechała. Bond ma konkurencję.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź