Temat: Prezent na walentynki
Hej, jaki prezent mógłbym kupić dziewczynie na walentynki?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, jaki prezent mógłbym kupić dziewczynie na walentynki?
perfumy i kwiaty albo vocher na wspolny wyjazd w fajne miejsce
Bielizna! Można ją wygrać w konkursie #Wyzwaniekochanie - zobaczcie tutaj: https://urodaizdrowie.pl/male-szalenstwa-slowo-klucz-w-udanym-zwiazku
Ja wolałabym jakieś przeżycie, np. lot balonem, kolację w ciekawym miejscu itp:)
Jak masz trochę Waszych wspólnych zdjęć, to możesz je zebrać i wywołać fotoksiążkę, zapuntkujesz, że zrobiłeś coś od serca Ja tak robię, tylko w drugą stronę - mojemu facetowi, ale to dlatego, że kupił aparat pół roku temu i jest fanatykiem robienia zdjęć i ma wielkie plany na przyszłość, że będzie wziętym fotografem
wróżę mu max jeszcze pół roku zainteresowania tematem ale myślę, że będzie happy, jak zobaczy swoje arcydzieła wydrukowane.
perfumy najlepszy wybór
perfumy polecam
> _alinka_ napisał/a:
> Jak masz trochę Waszych wspólnych zdjęć, to możesz je zebrać i wywołać fotoksiążkę, zapuntkujesz, że zrobiłeś coś od serca Ja tak robię, tylko w drugą stronę - mojemu facetowi, ale to dlatego, że kupił aparat pół roku temu i jest fanatykiem robienia zdjęć i ma wielkie plany na przyszłość, że będzie wziętym fotografem
wróżę mu max jeszcze pół roku zainteresowania tematem ale myślę, że będzie happy, jak zobaczy swoje arcydzieła wydrukowane.
Alinka, gdzie robisz fotoksiążkę, bo też chcę zamówić?
W Kserkopie, ale to ja wiesz wzięłam mu jak przystało na „profesjonalnego” fotografa książkę PRO :D ale są tam różne, takie klasyczne wersje jak ktoś chce najzwyczajniej w świecie wydrukować rodzinne zdjęcia też są
Kolacja, kwiaty i wino. Idealny zestaw. Dziewczyna na pewno będzie zadowolona.
Myślę, że zestaw podstawowy - czekoladki,kwiaty, wino. Zależy jak dobrze dziewczynę znasz w zależności od tego można kupić jej perfumy lub inny kosmetyk. No ale na początkowym etapie bym nie ryzykowała. Czasem jednak nie trafisz w gust a lepiej mieć czas i później dać jej coś lepszego.
Ja się cieszę że nie obchodzimy, ale głupiego lizaka w kształcie serca mu dam
Ja dostałam od przyjaciółki mhmm Rafaello, pluszowe serce, płytę z muzyką i kartkę <3 To więcej niż od chłopaka
Najlepiej byłoby dostać 100% uwagi i czułości...
Te pluszaki są moim zdaniem dość infantylne, jeśli daje je ktoś dorosły....:) Nastolatki mogą sobie takie rzeczy kupować, bo dopiero co wyszły z zabawek, ale nie dorośli...
Dostałam super kosz ze słodyczami i dobrym winkiem:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź