Temat: Mezoterapia bezigłowa
Gdzie wykonać mezoterapie bezigłową ? Wie ktoś słyszał gdzie to można zrobić?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Gdzie wykonać mezoterapie bezigłową ? Wie ktoś słyszał gdzie to można zrobić?
Z tego co wiem to w tym [url]http://dermatologkielce.com.pl/mezoterapia-beziglowa/[/url] gabinecie wykonasz taki zabieg.
Ja osobiście nie wykonywałam takiego zabiegu, ale z tego co czytałam na forach sporo osób jest zadowolonych i z zabiegu w tym gabinecie
Świetna sprawa,to zakup Dermaroller i sammeu w domku robić!
Mnie byłoby trudno się zmobilizować, znaleźć chwilę czasu.. Jednak idąc do gabinetu mamy zabieg wykonany profesjonalnie i nie musimy już o nic się martwić.
A u mnie właśnie odwrotnie, ja chwilę czasu bym miała, ale późnym wieczorem, gdy już kosmetyczki nie przyjmują...
Słyszałam, że ta mezoterapia jest pomocna przy zmniejszaniu widoczności rozstępów, które są moją zmorą. Oczywiście zdaje sobie sprawę, że one do zera ich nie niwelują, ale chociaż troszkę, to już dla mnie dużo.
Na znalazłam taki mini kombajn, którym można właśnie mezoterapię wykonywać. Wygląda fajnie, jest nie dużo, cena kusi, no i mogłabym regularnie go wykonywać... Co o tym myślicie? Czy takie coś sprawdzi się, czy efekty będą takie gdybym robiła u kosmetyczki?
Mezoterapię mikroigłową można zrobić w Centrum Zdrowej Skóry w Warszawie na Racławickiej, zachęcam do zapoznania się z ich ofertą no i osobiście polecam
Można kupic sobie Dermaroller i samemu robic w domku!Do domku najlepiej zamówic te z najmniejszymi igiełkami
Ja się zastanawiam nad mezoterapią igłową, ze względu na wypadające włosy. Ktoś coś kiedyś ?
Ooo, podbijam pytanie. Mi włosy posypały się garściami, przez źle pracującą tarczycę Obecnie stosuję kurację hormonalną, żeby ustabilizować wszystko. Włosy już tak nie wypadają, ale zostały spore przerzedzenia na głowie...
WiolkaKlaman, a Ty wiesz dlaczego wypadają Ci włosy? Czytałam na, że jak tracisz ich za dużo to może być to oznaką jakiejś dolegliwości i choroby... Do mezoterapii właśnie się umówiłam, ale wiem, ze dobrze najpierw ustalić przyczynę, zaburzenia, bo tak, to będzie walka z wiatrakami...
Samemu w domu? Ile z Was to robiło? Przynosi efekty?
Sama w domu to bym się chyba bała, chociaż to bez igłowa więc nie takie znowu trudne do zrobienia. Podobno fajne efekty daje też mikrodermabrazja, poczytajcie sobie na może was to zainteresuje
Zależy skąd jesteś, ale ja polecam Tutaj masz więcej na temat zabiegu.
Taki zabieg na pewno wzmocni włosy - warto spróbować, jeśli kosmetyki czy suplementy nie działają.
Poszłabym na taki zabieg, bo pewne niedoskonałości już dają o sobie znać w moim wieku...
Zawsze lepiej się odmlodzic niż nakładać tony tapety na twarz...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź