Odp: kolor szminki jaki uzywasz najczesciej
Też myślałam ze to nieciekawa opcja ale są świetne Mam jedną w płynie z bell i zakupię jeszcze chociaż jedną. A pomadka jest bardzo trwała i wygląda dobrze przez kilka godzin po nałożeniu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Też myślałam ze to nieciekawa opcja ale są świetne Mam jedną w płynie z bell i zakupię jeszcze chociaż jedną. A pomadka jest bardzo trwała i wygląda dobrze przez kilka godzin po nałożeniu
Hmm, to w takim razie muszę spróbować. A ta w płynie od razu jest matowa, czy trzeba odczekać chwilę aż "zastygnie"
Praktycznie od razu matowieje. Szybko wysycha i długo się trzyma. A czasami jak nudzi mi się kilkugodzinny ten sam makijaż ust to pociągam je pomadką ochronną i już inny efekt
a nie wysuszaja ust takie pomadki?
Nie wysuszają. Nie ma na ustach uczucia ściągnięcia. I najważniejsze że przy buziakach nie zostawiają śladu
hehe, a tym ostatnim to ja się akurat nigdy nie przejmowałam ;-), nie mój problem jakby co ;-)
Moja ukochana matowa nude-róż z [url=https://idealna.pl/kosmetyki/makijaz/szminki/wibo-million-dollar-lips-matowa-pomadka-do-ust/]wibo[/url]
Matowe pomadki wyglądają bardzo ładnie na pełnych ustach, czyli nie u mnie. Mam bardzo wąskie i cienkie wargi i niestety używam tylko jasnych błyszczyków, które optycznie powiększają usta.
wstyd sie przyznac ale ja dopieralam szminke do kontorowki, tak zeby pasowalo bo zawsze mialam problem z laczeniem
Teraz mam fajna aplikacje w telefonie-zgrany duet GR i jak zaznaczam jaka mam pomadke, to dobiera mi konturowke, a nawet od razu moge przejsc do zakupow. Aplikacja bez platna, do pobrania w slepie play. Polecam.
Czerwoną ale taką zgaszoną, a nie jaskrawą
Najczęściej używam matowej pomadki w płynie w odcieniu brudnego różu .
To ja podobny kolor, tylko w wersji tradycyjnej Eveline color edition 724 to taki mój uniwersalny odcień. Kiedy nie wiem czym pomalować usta, albo kiedy chcę mieć szminkę i wyglądać naturalnie, zawsze sięgam właśnie po tą
U mnie to bordo, oczywiście poza nią nie stosuję mocnego makijażu np. oczu
PaTix, nie wyciera Ci się ta szminka w okolicy wewnętrznej strony warg? Próbuję czasami ciemnych odcieni, ale bardzo widać, że szybko się wyciera, kiedy mówię, albo w ogóle kiedy otwieram usta.
Ja ostatnio lubię cukierkowy róż, a co:)
> niechcemisie napisał/a:
> PaTix, nie wyciera Ci się ta szminka w okolicy wewnętrznej strony warg? Próbuję czasami ciemnych odcieni, ale bardzo widać, że szybko się wyciera, kiedy mówię, albo w ogóle kiedy otwieram usta.
Wyciera się, ale staram się mieć to pod kontrolą
Ja używam pomadek nude, dyskretne, a też podkreślają usta:)
jasnoczerwony
różowy, fuksja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź