Odp: Ozdoby własnoreczne
no, mi się też podoba, ale powalać nie powala
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no, mi się też podoba, ale powalać nie powala
no dziwoląg to ci rację przyznam
Może ktoś kiedyś gdzieś sie zainteresuje
jak ktoś ma czas to może sobie sam właśnie zrobić takie ozoby, dobra strona
bardzo ładne te oplatane, ale czasu trzeba na to mieć co niemiara!
Masz dziewczyno talent, jak sama malujesz obrazki.
Ja tylko jakiś stroik na święta zrobię z pół gotowców i to wszystko.
dostałam maszynę do szycia!!
teraz muszę iść do Mamy na przeszkolenie JUPI
ale się cieszę...
tylko kiedy ja znajdę na to czas?
[quote=justyna]dostałam maszynę do szycia!!
teraz muszę iść do Mamy na przeszkolenie JUPI
ale się cieszę...
tylko kiedy ja znajdę na to czas? [/quote]
znajdziesz , a jak polubisz to zajęcie to czas sie znajdzie! jak coś zmajstrujesz to pokaż nam , pozdrawiam!
jak byłam mała to wiecznie coś szyłam na maszynie Mamy, a to dla lalek, a to dla zabawy... także mam nadzieję, że nic się nie zmieni i cokolwiek jeszcze potrafię
zazdroszczę, ja do szycia mam dwie lewe ręce, ale mąż całkiem dobrze sobie radzi, nawet uszył wymyślne spodnie z biało-czarnego moro dla synka - są rewelacyjne
moja mama kiedyś szyła, a ja raz spróbowałam i ... zepsułam maszynę...
a jakie stroiki robicie na święta wielkanocne ....
w sklepie widziałam cos takiego wiszą sobie na suficie kolorowe pisanki i zawiązny jest fikuśną kokardą
balon jest oblepiony bibułą tylko nie wiem jaki klej .... do niego
takie baloniki zrobione na jajka to fajny pomysł. Ja na wielkanoc najczęściej po prostu kupuję dużo gałązek zielonych, żółtych żonkili i tulipany
Świetne jest te powyższe zdjęcie.
Ja razem z moją uzdolnioną mamą bawię się w robienie ozdób na szydełku np. na święta w ramach prezentu dla bliskich robimy gwiazdy (takie o średnicy 7-8cm) ze sznureczkiem, tak aby można było je sobie zawiesić w oknie na czas świąteczny. Przed sprezentowaniem krochmalimy żeby było dość sztywne. Takie prezenty cieszą najbardziej Polecam
Nie mam niestety zdolności manualnych. Sama nie potrafię wykonać ozdób świątecznych, ale doceniam takie ręcznie robione działa.Można zobaczyć i kupić można wspaniałe ręcznie robione ozdoby choinkowe. Bardzo w moim guście. A Wasze pomysły na ozdoby też są bardzo fajne.
A znacie blog Niebałaganki? Ona publikuje sporo przykładów DIy krok po kroku.
Lubię dodatki i ozdoby ręcznie robione. Mam kilka wyszywanych poduszek, obrazów, ozdób świątecznych.
Ja od dawna nic sama nie zrobiłam, z braku czasu, bo chęci mi nie brak... Jakoś łatwiej po prostu coś kupić...
Łatwiej, a do tego to wszystko takie ładne dzisiaj o mało nie namówiłam się na wielkanocną solniczkę i pieprzniczkę w kształcie kurek... teraz to nawet trochę żałuję że nie kupiłam
Ja bardzo lubię robić wszelkiego rodzaju ozdoby. Mają niepowtarzalny urok. Na Boże Narodzenie robiłam z córką ozdoby choinkowe z masy solnej. Teraz na Wielkanoc mam ochotę zrobić figurki z gipsu. Robiłyście kiedyś? Tu widziałam formy np. z barankiem i zajączkiem wielkanocnym
Ostatnio edytowany przez Ewka_ (2017-04-13 15:36:18)
Ostatnio robię fajne rzezy ze sznurka, np. koszyczek na Wielkanoc, plecionki na doniczki żeby je powiesić na balkonie, itp.
Ja w tym roku robię łańcuch na choinkę, żeby pokazać dzieciakom, że nie wszystko trzeba kupić gotowe:)
Ja też planuję zrobić parę ozdób w tym roku na święta
Ja mam fajne ozdoby sprzed lat i w tym roku je chcę odświeżyć, odmalować, uzupełnić brakujące elementy...
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź