Odp: Sztuczne paznokcie ...
Hej, czy wiecie gdzie można kupić dobrej jakości tipsy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, czy wiecie gdzie można kupić dobrej jakości tipsy?
Kiedyś je miałam, ale się odkleiły po paru minutach, gdy coś zaczęłam robić.
Po sztucznych paznokciach później leczyłam swoje prawdziwe paznokcie miesiącami. W zasadzie dopiero kilka miesięcy z odżywką rzeczywiście dało mi na tyle ładne paznokcie, jakie po prostu chciałam mieć. Teraz wszystko jest w najlepszym porządku, ale wcześniej swoje już przeszłam
Sztucznych paznokci nie noszę, ale manicure robię sobie w salonie. Bardzo ładny i przede wszystkim ciekawy robią. Ceny też nie są złe.
No właśnie dlatego mam hybrydy - nic innego nie zapewnia mi aż takiej trwałości. Po prostu dzięki temu paznokcie wyglądają o niebo lepiej no i to wszystko jest trwałe. Czy nie to jest kluczowe?
a ja mam takie pytanie dostałam sztuczne tipsy i pytanie jak mam je prawidłowo przykleić nigdy nie uzywalam tak jest tez klej ale jak dokładnie w których miejscach przykleić ??
Najlepiej posmarować środek trochę grubszą warstwą i przycisnąć a klej sam się rozejdzie na boki
Ja raz w życiu zrobiłam tipsy. Po zdjęciu musiałam czekać miesiąc żeby doprowadzić naturalne do ładu.
Odżywka new nails, oliwka i w zasadzie to wszystko. Musisz tylko być systematyczna - to wystarczy dla utrzymania paznokci w zdrowiu, ale nic nie przychodzi z dnia na dzień.
Właśnie zastanawiam się, czy by po raz pierwszy w życiu nie zrobić sobie tipsów - nie jakichś długich monstrów, a ładnych paznokci, ale skoro moje są bardzo łamliwe to da radę? Bo się trochę boję.
Ostatnio edytowany przez Trajkotka (2015-04-26 19:21:34)
Cześć dziewczyny! Czy jest nadal modny? A może pojawiła się jakaś nowość?
Tak, są dalej na topie i nie wiem czy ktoś jeszcze robi sobie manicure klasyczny, jak ten trzyma się 4 razy dłużej
Ostatnio edytowany przez DomiHej (2017-08-18 13:59:21)
Na dużą okazję robię sobie tipsy, ale to jest 1-2 razy do roku
ja w ogóle, bo paznokcie po nich odpadają.. są tragiczne.
może i trzyma się dłużej, ale jednak paznokcie piłować, szorować itp. to tak średnio.
Ja ich nigdy nie zakładałam, jestem zadowolona ze swoich:)
Na duże wyjście warto zainwestować w żelowe paznokcie, stylowo wyglądają...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź