Temat: Programy telewizyjne - co lubimy, polecamy?
Roast u Wojewódzkiego - dość kontrowersyjny program rozrywkowy, co sądzicie o takim mocnym żarcie? Oglądliście?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
urodaizdrowie.pl FORUM » Wypożyczalnia książek i filmów » Programy telewizyjne - co lubimy, polecamy?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Roast u Wojewódzkiego - dość kontrowersyjny program rozrywkowy, co sądzicie o takim mocnym żarcie? Oglądliście?
Nie oglądałam, bo sam Kuba już dawno przestał mnie bawić...
Większość programów w popularnych stacjach jest żenująco słaba, albo dla nastolatków albo dla słabo myślących dorosłych, mnie to nie ciekawi, najczęściej oglądam National Geographic, am przynajmniej można się czegoś ciekawego dowiedzieć...
Lubię oglądać Jeden z dziesięciu -cenię bardzo p.Tadeusza Sznuka
Ostatnio wkręciłam się w oglądanie serialu "Dom z papieru":)
Ostatnio ciągle oglądam wiadomości- nie dlatego że lubię, ale po prostu chcę wiedzieć, co na bieżąco się dzieje, czy Rosja już przegrała tę wojnę czy jeszcze się wykrwawia...
Też śledzę, choć częściej w radio, bo więcej informacji podają i ze względu na czas antenowy audycji, przekraczający możliwości telewizyjnego serwisu informacyjnego, zapraszają różnych specjalistów, których wypowiedzi pozwalają lepiej zrozumieć sytuację.
Typowe programy telewizyjne oglądałam chyba tylko jako dziecko. Ciuchcię, Tik-taka, wcześniej Domowe przedszkole. Chętnie bym pooglądała coś wartościowego, tyle że już dla dorosłych. Coś, co nie będzie marnowało mojego czasu.
Ja tylko Fakty oglądam i na tym siękończy moje zainteresowanie TV...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź