Odp: wypadające włosy
Tak, peeling świetnie pobudza cebulki włosów, warto stosować!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak, peeling świetnie pobudza cebulki włosów, warto stosować!
ja zaczęłam brać melatoninę przed snem, na bezsenność i zauważyłam, że włosy mi bardzo szybko zaczęły rosnąć!! i wgl takie z błyskiem xP
Nawet mi przez myśl nie przeszło, że problem bezsenności może wpłynąć na włosy. Znowu zaczynają mi wypadać, a faktycznie mam trudności z zasypianiem. Może i ja bym zaczęła brać melatoninę?
A jak u Was wyglądała sytuacja przy niedoczynności tarczycy ? Wgl to słyszałam, że jakoś jak wypadają włosy, to są jakieś fazy łysienia, jest jakieś telogenowe też. Nie wiem. .... Coraz bardziej noszę się z przeszczepem włosów.
Polecam Ci japońskie kosmetyki na wypadanie włosów genialne
Możesz spróbować jakichś wcierek albo łykać suplementy. Ja na razie próbuję ratować się wcierką. Widzę, że baby hair'ów trochę mi już przybyło i na grzebieniu zostaje coraz mniej włosów!
Problem z wypadającymi włosami jest zazwyczaj znacznie bardziej złożony niż nam się wydaje. Tu i odpowiedni dieta, styl życia, hormony, wszystko ma istotny wpływ. Warto jednak wspomóc organizm dobrym preparatem, który skutecznie nie tylko zahamuje wypadanie włosów, ale i odpowiednio je odżywi.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź