Odp: Ulubione serie kosmetyków
Moja ulubiona seria to Acne. Kosmetyki idealne dla mojej tłustej cery z niedoskonałościami. Świetnie oczyszczają, działają antybakteryjnie i łagodząco a przy tym nie wysuszają.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moja ulubiona seria to Acne. Kosmetyki idealne dla mojej tłustej cery z niedoskonałościami. Świetnie oczyszczają, działają antybakteryjnie i łagodząco a przy tym nie wysuszają.
Dla mnie cała marka environ
Ostatnio edytowany przez milka85 (2020-10-31 15:25:48)
na ziaje mam uczulenie ale kosmetyki eko bardzo lubię
Bardzo lubię serię Eco Nature, ponieważ jest naturalna. Bardzo odżywiła mi cerę twarzy. moja twarz stała się nawilżona, świeższa, ładniejsza
hmm.. chyba szampony garnier ;p
Pokochałam serię Bio Hyaluron! Najpierw moja mama skusiła się na krem do twarzy, a ja na żel roll-on - efekty są super, skóra robi się gładsza, miękka i zregenerowana. W planach mam serum z tej serii
Aloe Vera - to kremy od LR, super mam żelowy na dzień i regenerujący na noc
Ja uwielbiam serię regenerującą, jest naprawdę świetna. Szampon, olejek i maska. Super efekty przynoszą.
Jantar do włosów. Wcierka i szampon peelingujący są SUPER!
Bardzo lubię serię Beauty&Glow. Przede wszystkim polecam piankę do mycia twarzy - dobrze oczyszcza skórę i pomogła mi pozbyć się zaskórników.
Nie wyobrażam już sobie codziennej pielęgnacji bez produktów na skórę atopową, które o 180 stopni poprawiły komfort przy moim AZS. Dwa razy dziennie smaruję ciało kremem, po wcześniejszym oczyszczeniu żelem tej samej linii. Od czasu do czasu mam problem ze swędzącą i obrzękniętą skórą powiek i też mam na to żel. Dla mnie to trio to codzienny niezbędnik.
Ava Planeta Ziemia to obecnie moja ulubiona seria, mam serum olejowe i krem pod oczy!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź