Odp: Jaka fryzura do okrągłej twarzy?
Jestem zdania,ze przy długich włosach okrągła twarz o wiele lepiej wygląda. Nie polecam włosów do brody ponieważ taka fryzura potrafi jeszcze bardziej poszerzać twarz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jestem zdania,ze przy długich włosach okrągła twarz o wiele lepiej wygląda. Nie polecam włosów do brody ponieważ taka fryzura potrafi jeszcze bardziej poszerzać twarz.
To zależy też od samych włosów i twarzy Najlepiej byłoby zobaczyć fotkę
Ja mam dość okrągłą twarz i ani długie ani całkiem krótkie włosy mi nie służą. Najlepiej wyglądam chyba obecnie czyli z włosami za ramiona. Fryzjerka zawsze umie mi doradzić i teraz na przykład podpowiedziała, że nieco ciemniejszy kolor farby może zmienić wrażenie i rzeczywiście wyglądam lepiej i jakby szczuplej na twarzy w tym kolorze włosów
Ja mam grzywkę i dobrze wygląda przy okroglej twarzy. Nie wydawajcie za dużo na takie modyfikacje pieniędzy bo nie warto. Lepiej udać się do i zrobić raz a dobrze. Zakup który będzie przynosił żniwa w przyszłości. Prawdziwa inwestycja.
Ostatnio edytowany przez mati_kowa (2017-04-18 14:38:17)
Jak nie masz za bardzo pomysłu to podsyłam artykuł o modnych fryzurach może coś Ci przyjdzie dzięki niemu do głowy. Sama mam lekko okrągłą twarz i zawsze tak ścinam włosy, żeby mieć pazurki przy twarzy, albo ostrą skośną grzywkę. W takiej fryzurze mi najlepiej. Eksperymentowałam też z bobem i to też był dobry pomysł.
Cześć, znalazłam fajny artykuł o dobieraniu fryzury, może Wam się przyda:
Mi tam się udało dopasować fryzurkę .
Jest całkiem sporo możliwości jeżeli chodzi własnie o fryzury do okrągłej twarzy
Dobra fryzjerka poradzi sobie z dopasowaniem fryzury do kształtu twarzy, czasem warto im zaufać Ja się oddałam niedawno w ręce pani Danusi i mówiłam, ze robiła jak uważa, ze będzie dobrze. I wyszło znacznie lepiej niz sie spodziewałam.
Postrzępiona:) Fajne są np. włosy do ramion wywinięte na zewnątrz.
Na pewno dłuższa niż do brody, krótsze włosy poszerzają twarz
Dla twarzy okrągłej idealnym rozwiązaniem jest long bob, zwany również lobem. To dłuższa wersja tradycyjnego boba, która delikatnie wysmukla rysy i sprawia, że owal buzi staje się bardziej subtelny. Long bob przekona także te panie, które mają ochotę na zmianę fryzury, ale boją się radykalnego cięcia.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź