Odp: Modelowanie ciała
Nie miałam styczności z taką metoda. Ale chyba wystarczy odpowiednia dieta i ćwiczenia. Ciało wtedy tez świetnie wygląda i nie wymaga modelowania. Zresztą wszystko co się wiąże z naszym ciałem jest nasza decyzją.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie miałam styczności z taką metoda. Ale chyba wystarczy odpowiednia dieta i ćwiczenia. Ciało wtedy tez świetnie wygląda i nie wymaga modelowania. Zresztą wszystko co się wiąże z naszym ciałem jest nasza decyzją.
Niestety nie korzystałam ale ponoć są efekty. Kiedyś czytałam w gazecie o pewniej kobiecie, która po zabiegu modelowania również straciła kilka centymetrów jak po diecie.
Ja jestem w trakcie odbywania zabiegów limfodrenażu. Polecam.
Ja obecnie również jestem w trakcie zabiegów. Polecam ten produkt"
Jest to mezokoktajl stosowany do rewitalizacji. Sprawia,że nasze ciało traci zbędny tłuszcz oraz prezentuje się o wiele lepiej. Sama jestem na przykład bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam
Takie zabiegi na ciało obecnie przeprowadzane są w tych lepszych gabinetach kosmetycznych. Musicie zorientowac się czy można zapisać się na nie w Waszej okolicy.
najlepszym sposobem na modelowanie ciała są ćwiczenia, a nie jakieś wykrajanki u chirurga... to sport dla leniwych i bogatych, a w dodatku efekty mizerne i krótkotrwałe są... nie polecam, nie ma to jak ciężka praca nad sobą, satysfakcja murowana.
Ja bym chyba doradzała zapisać się na taki zabieg jak tutaj . To pozwoli wymodelować kontur twarzy i na pewno poczujemy się młodziej...
Ja modelowałam sobie twarz i biust korzystając z zabiegu transdermalporacji Dermation. Zabieg jest bezbolesny i najmniej inwazyjny ze wszystkich dostępnych współczesnej kosmetologii. Moja twarz po cyklu kilku zabiegów nabrała elastyczności i zdrowego wyglądu, a biust nabrał jędrności i sprężystości.
ja czekam na wiosnę ,będę chodzić u nas na siłownię na dworze w parku i jazdę na rowerze .Po śniegu trochę się bałam ,żeby się nie połamać .
Próbowaliście Podobno naprawdę działa. Tłuszcz jest zamrażany po czym eliminowany z organizmu. Zabieg jest prosty i bezinwazyjny. Od razu można wrócić do normalnego życia. Poza tym niewiele kosztuje, a to też jest duży plus.
Kilkaset zł to nie jest mało.. przynajmniej dla mnie....
Ja jeśli miałabym się zdecydować na zabieg modelowania ciała to tylko taki o jakim słyszałam czyli lipoliza iniekcyjna. Te mniej inwazyjne zabiegi wcale nie są mniej skuteczne.
Na ciało również słyszałam, że joga i taniec jest dobry. Mnie bardziej interesuje kwestia wymodelowania twarzy. Od zawsze miałam pełniejsze policzki. Jestem szczupła a znajomi śmieją się ze mnie, że mam pucołowatą twarz. Słyszałam, że prawidłowymi ćwiczeniami i masażem twarzy możemy ją wymodelować. Uwielbiam wyraziste kości policzkowe i zawsze o takich marzyłam dlatego postawiłam sobie za cel schudnąć trochę z twarzy. Póki co efekty są skromne ale są! Co prawda niektórym się to podoba bo czasem dostaje pytania czy coś wstrzykuje sobie w policzki bo są takie ładne. Mój chłopak też opłakuje to, że "niknę w oczach", ale mam spory uraz i dla mnie najważniejsze jest moje zdanie.
Ostatnio edytowany przez jenniferPL (2018-01-30 11:01:18)
Ja słyszałam ze fajnym sposobem jest kriolipoliza. Moja koleżanka z pracy chodzi na taki zabieg. To takie traktowanie zimnem cellulitu.Efekty u mojej znajomej bardzo pozytywne,cellulit na brzuchu częściowo zniknął a skóra zrobiła się jędrniejsza,a dodam że brzuch był kilka miesięcy po ciąży,więc było co ujędrniać.
Moja koleżanka chodzi na takie zabiegi i wygląda genialnie
> martynecka napisał/a:
> Moja koleżanka chodzi na takie zabiegi i wygląda genialnie
Ja wlasnie skonczylam serie takich zabiegow modelowania sylwetki i przyznaje - efekty sa widoczne na pierwszy rzut oka. Bardzo fajnie, ze teraz lekarze indywidualnie dopasowuja takie zabiegi pod dana osobe i jej potrzeby
Generalnie jest taka możliwość, aczkolwiek ja wybieram siłownie i dietę
Każda lepsza klinika powinna mieć takie podejście:) przynajmniej ja robiłam zabieg ponieważ chciałam wymodelować swoją sylwetkę. Oczywiście za nim umówiłam się na zabieg to zaczęłam ćwiczyć i przeszłam na dietę, bo zabieg miał być takim uzupełnieniem całości. Z efektów byłam bardzo zadowolona już po pierwszej sesji widziałam poprawę, ale po 4 sesjach to już był taki efekt wow.
ja chodzilam na modelowanie ciala ultraformer. wiadomo, ze trzeba wlozyc nieco wiecej wysilku w diete i cwiczenia, nie polegac na samych zabiegach, bo nie tędy droga ale ogolnie efekty po zabiegach oceniam pozytywnie. skora jest jedrniejsza, gladsza w dotyku, taka bardziej zbita. mam wrazenie, ze dzieki temu rowniez moje starania na silowni sa bardziej widoczne i szybciej
dobre ćwiczenia na ciało i wszystko można wymodelować. poza tym są fajne bańki chińskie na cellulit, wiec to też dobre rzeczy
ja ćwiczę na siłowni + chodzę na endermlogię
Chętnie bym skorzystała, tylko nie wiem na jaki zabieg się zdecydować, bo trochę tłuszczyku musiałby mi zlikwidować
Bardzo fajnie sylwetkę modeluje zabieg endermologii, ujędrnia, przywraca napiętość, usuwa nadmiar płynów. Ubywa też w obwodach trochę cm Tak że warto .
Ja bym chętnie poszła żeby poprawic figurę na sylwestra...
Według mnie najlepiej taniec modeluje sylwetkę - i ćwiczenia aerobowe, typu hula hop, z piłką itp.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź