Odp: Czy malujecie się codziennie?
może kiedyś wymyślą superwydłużające maskary ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
może kiedyś wymyślą superwydłużające maskary ![]()
te ostatnie za długie
ja ostatnio interesowałam sie przedłuzaniem rzęs....
900zł plus co dwa tygodnie 150zł za poprawki.... ![]()
bardzo drogo, wręcz za drogo...
wolę kupić tusz do rzęs za 30zł ![]()
To wolałabym chyba sobie codziennie przyklejać. Teraz robią takie cudeńka...
poczekajcie, poczekajcie , jeszcze chwila i będzie maskara dająca 700% wydłużenia... ![]()
haha :-)
myślisz, że aż tak??? 700% dłuższe... musiałabym sobie kupić inne okulary ![]()
hihi, tak mi się nasunęło to 700, bo wczoraj jakaś reklama w tv leciała, nie pamietam czego, ale usłyszałam, że 700%... Matko, do czego to doszło!
ja tam nie wierzę w to - niech ona Ci chociaż z 50% pogrubi to juz bedzie rewelka
[quote=a.filipowska]poczekajcie, poczekajcie , jeszcze chwila i będzie maskara dająca 700% wydłużenia...
[/quote]
pomarzyć zawsze można ![]()
by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
Pokryj rzęsy tuszem, nim wyschnie przyprusz sypkim pudrem, pokryj rzęsy ponownie, zauważyłaś coś? Oczywiście, rzęsy są wydłużone, rozdzielone oraz pogrubione! Możesz powtórzyć czynność ![]()
[quote=asiula83]by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
Pokryj rzęsy tuszem, nim wyschnie przyprusz sypkim pudrem, pokryj rzęsy ponownie, zauważyłaś coś? Oczywiście, rzęsy są wydłużone, rozdzielone oraz pogrubione! Możesz powtórzyć czynność
[/quote]
o popatrz, pierwszy raz słyszę!
[quote=a.filipowska][quote=asiula83]by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
Pokryj rzęsy tuszem, nim wyschnie przyprusz sypkim pudrem, pokryj rzęsy ponownie, zauważyłaś coś? Oczywiście, rzęsy są wydłużone, rozdzielone oraz pogrubione! Możesz powtórzyć czynność
[/quote]
o popatrz, pierwszy raz słyszę![/quote]
ja również, a nie będzie to obciążać rzęs? i przez to osłabiac??
sprawdzę jak to działa, choć zastanawiam się też czy ja ten puder tak do końca tuszem przykryję...
[quote=malenka84][quote=a.filipowska][quote=asiula83]by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
[/quote]
o popatrz, pierwszy raz słyszę![/quote]
ja również, a nie będzie to obciążać rzęs? i przez to osłabiac??[/quote]
muszę spróbować ![]()
najlepiej poszekać aż wyschnie tusz i pędzelkiem nałożyć na oczki i rzęsy jeszcze raz po czym ... znowu pomalować tuszem
eeeeeeeee to za długo, wolę tusz pogrubiająco - wydłużający, tylko bez kłaczków, bo te mi do oka zawsze wejdą i po makijażu...
a wolicie szczoteczkę czy grzebyk - do malowania rzęs ...
szczoteczkę zdecydowanie... ![]()
szczoteczkę.
[quote=pinkmause]Do żółtej kiecki makijaż niecodzieny:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/219/dc628737877033db.jpg[/img][/url][/quote]
Tak sobie teraz skojarzyłam z tym żółtym kolorem, wczoraj do sklepu przyszłka kobieta ktora miała żółte paznokcie , nawet fajnie to wyglądało
ale żółte usta .... bleeeee
ja też szczoteczki , grzebyk jakiś nie taki
[quote=Beata][quote=pinkmause]Do żółtej kiecki makijaż niecodzieny:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/219/dc628737877033db.jpg[/img][/url][/quote]
Tak sobie teraz skojarzyłam z tym żółtym kolorem, wczoraj do sklepu przyszłka kobieta ktora miała żółte paznokcie , nawet fajnie to wyglądało[/quote]
ja kiedyś miałam żółte paznokcie ![]()
mnie takie oko intryguje, ale nawet nie bardzo wiem jak się zabrać do tego...
o nie, ja taka odważna to nie jestem, zresztą wyglądalabym koszmarnie ![]()
a ja ostatnio wolę grzebyk... mam wanie teraz w użyciu rewelacyjny tusz maybelline z grzebykiem, jest SUPER
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź