Odp: naturalne paznokcie....ile osób?
Ja również tylko naturalne
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja również tylko naturalne
Teraz jakoś zmieniła się moda i trend. Tak jak kiedyś wszyscy nagminnie robili sobie czy żelowe paznokcie czy też tipsy, tak teraz coraz więcej kobiet wraca do swojego naturalnego piękna.
Natura zawsze była, jest i będzie modna.
Moim zdaniem teraz modniejsze są hybrydy niż naturalne paznokcie.
Ja też uważam, że naturalne paznokcie jak i hybrydowe są najładniejsze. Tylko do osiągnięcia efektu o jaki nam chodzi potrzebne są zestawy hybrydowe dobrej jakości.
Ja mam naturalne paznokcie. Ostatnio czytałam o tym że promieniowanie UV z lamp do hybrydowych paznokci moze być bardzo szkodliwe dla naszego zdrowia. Znalazłam ostatnio w drogerii świetny lakier żelowy, który daje efet hybrydy bez UV . Wygląda na prawdę identycznie jak hybryda i jak na zwykły (niezwykły) lakier utrzymuje się na prawdę długo, przy normalnych czynnościach domowych. :-)
Ja mam naturalne, choć nie powiem, ostatnio coraz bardziej myślę o hybrydach...
Ja niestety mam bardzo słabą swoją płytkę i ciężko mi zapuścić pazurki wiec od paru lat mam sztuczne
ja nigdy tipsow nie mialam
mam naturalne , od czasu gdy urodziłam dziecko nawet lakier nakładac mi sie nie opłaca, bo wszystko złazi w tempie zastraszającym
Raz w życiu miałam żele, od tamtej pory tylko i wyłącznie naturalne paznokcie. Żele zniszczyły mi płytkę paznokci. I ponad trzy miesiące próbowałam odbudować płytkę paznokci.
Ja długo miałam swoje paznokcie, ale w końcu przekonałam się do hybrydów, a teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia
Ja mam naturalne i na nie nakładam, nie nakładam żelu i akrylu za to, mam długie paznokcie, ale wszystkie swoje. Moim zdaniem bardzo ciężko jest utrzymać długie paznokcie bez chociazby hybrydy
Coraz częściej mam naturalne, niepomalowane, po prostu mi się nie chce:)
Osobiście to już dawno temu odpuściłam hybrydy i stawiam na naturalność. Głównie skupiam się na regeneracji paznokci,dlatego wybieram odżywki,które jednocześnie ładnie wyglądają na płytce i zastępują lakier. Kolor jest klasyczny i delikatny.
Ja - ale tylko dziś;)
O proszę Dałaś im spokój na jeden dzień?
Bo akurat nigdzie nie wychodziłam
Dziś akurat jestem bez manicure, ale to tylko dlatego, że jest długi weekend i spędzam go na działce...
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź