Odp: Ozdoby własnoreczne
A ja kiedyś w domu u rodziców miałam własnoręcznie wypalony obrazek na kawałku deski. Nie wiem, gdzie teraz jest, ale mam nadzieję, że nie posłużył jako opał.
Chociaż może na to zasługiwał.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ja kiedyś w domu u rodziców miałam własnoręcznie wypalony obrazek na kawałku deski. Nie wiem, gdzie teraz jest, ale mam nadzieję, że nie posłużył jako opał.
Chociaż może na to zasługiwał.
[quote=angelcity89]ja kiedyś namaluję obraz który zawiśnie na ścianie w moim przyszłym domu
będzie to 'arcydzieło' a'la Pablo Picasso może nawet będę tak sławna jak on ?[/quote]
Życzę ci tego, bo każdy powinien spełniać marzenia.
Tak spełniajcie marzenia! szczęściu trzeba troszkę pomagać
Najdroższa bombka świata kosztuje bagatela 1000 funtów (ok. 4300 zł) i jest jedyna w swoim rodzaju.
Bombkę wykonał jubiler Mark Hussey, a do jej zrobienia użył srebra najwyższej próby, sześciu nieskazitelnych diamentów i 30 rubinów. Oryginalna ozdoba choinkowa ma też jedną srebrną i dwie złote obręcze. Wykonananie bombki zajęło Husseyowi 30 godzin. Jubiler uważa, że jakby uwzględnić czas i materiały użyte do wykonania bombki, powinna onna kosztować nie 1000, a ponad 3000 funtów. Została zaprezentowana w Wielkiej Brytanii.
i weź nie daj Boze jak przyjadą takie moje dzieci , którę to bombkę stłuka - kredyt bym musiała brać na spłate bombki
no... jeszcze tego brakowało, kredyt na bombkę
i to wcale nie jakąś taką cudnie piękną...
bomba kredyt
A u mnie w pokoju długo wisiał obraz który wyhaftowałam w podstawówce....Chyba zrobimy z córką w tym roku na choikę ozdoby ze słomy....
koszmarna ta bombeczka.. jakas taka mało pomysłowa..
wszystkie forumowiczki zrobiłyby ładniejsze na swoje choinki
i ile tańsze..
[quote=emilia_s292]A u mnie w pokoju długo wisiał obraz który wyhaftowałam w podstawówce....Chyba zrobimy z córką w tym roku na choikę ozdoby ze słomy....[/quote]
Trzymam kciuki.
Takie ozdoby najbardziej cieszą
Moi będę bić rekordy w długości łańcuchów z papieru.
najfajniejsze właśnie własnoręczne ozdoby ja mam kogucika po prababci z waty jaki piękny i do tej pory mam pamiątke!
To go pilnuj, będzie dalej w rodzinie.
no właśnie niektóre rzeczy są przekazywane dalej z pokolenia na pokolenie i to cudowne!
[quote=pinkmause]Najdroższa bombka świata kosztuje bagatela 1000 funtów (ok. 4300 zł) i jest jedyna w swoim rodzaju.
Bombkę wykonał jubiler Mark Hussey, a do jej zrobienia użył srebra najwyższej próby, sześciu nieskazitelnych diamentów i 30 rubinów. Oryginalna ozdoba choinkowa ma też jedną srebrną i dwie złote obręcze. Wykonananie bombki zajęło Husseyowi 30 godzin. Jubiler uważa, że jakby uwzględnić czas i materiały użyte do wykonania bombki, powinna onna kosztować nie 1000, a ponad 3000 funtów. Została zaprezentowana w Wielkiej Brytanii.[/quote]
taka nijaka - jak tez sklepu za 5 zł....
ja mam sukienke dla lalki zrobioną z poł wieku temu - jak niewiecej po prababci
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-09 10:49:36)
[quote=biedroneczka4]no właśnie niektóre rzeczy są przekazywane dalej z pokolenia na pokolenie i to cudowne![/quote]
Dla mnie większą mają wartość niż te drogocenne bombki.
dla mnie też...
a ja znalazłam cos takiego ... mi się podoba ale jak to jest zrobione - nie wiem
śliczne takie ze wstążeczek..
ciekawe czy znalazłby się gdzieś w sieci "przepis" na zrobienie takich cudeniek
Przeurocze ale pewnie dosyć trudne
Gdzieś kiedyś widziałam, jak robi się takie pisanki, ale nie pamiętam gdzie
Ostatnio edytowany przez bodeta (2009-11-13 09:31:48)
A mnie jakoś wcale to coś za serducho nie łapie, nawet nie za bardzo wiem co to ma być
taka ... szyszka ale fajnie by można nią prezent udekorować
ta druga mi kwiat lotosu przypomina ;D
Ostatnio edytowany przez malenka84 (2009-11-13 11:05:43)
[quote=pinkmause]A mnie jakoś wcale to coś za serducho nie łapie, nawet nie za bardzo wiem co to ma być [/quote]
nie obraź się, ale z ciebie dziwoląg, jak się może nie podobać?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź