Odp: krem pod oczy
Ja teraz testuję ten przeciwzmarszczkowy krem pod oczy
[img]//www.floslek.pl/db/prod_wpis_photos/57bb4c73cc.jpg[/img]
Póki co jestem zadowolona, ale dopiero z czasem się okaże, jakie daje efekty
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja teraz testuję ten przeciwzmarszczkowy krem pod oczy
[img]//www.floslek.pl/db/prod_wpis_photos/57bb4c73cc.jpg[/img]
Póki co jestem zadowolona, ale dopiero z czasem się okaże, jakie daje efekty
Od jakiego wieku można go używać?
ja polecam krem pod oczy oeparol nawilżający
Na pewno zobaczysz poprawę. Ja ostatnio zakupiłam CC z Bielendy jest świetny nie tylko na cienie pod oczami ale ogólnie na rozjaśnienie twarzyczki. Polecam
Podobno ciekawe rezultaty w zwalczaniu cieni daje krem na hemoroidy. To nie jest żart.
[quote=niechcemisie]Podobno ciekawe rezultaty w zwalczaniu cieni daje krem na hemoroidy. To nie jest żart.[/quote]
No to mnie zaintrygowałaś. Pierwszy raz stykam się z takim stwierdzeniem.
Szczerze to chyba kiedyś spróbuję. Ciężko jest ukryć moje cienie kosmetykami maskującymi, bo mam worki pod oczami i nakładanie korektorów, podkładów, bazy, pudrów to za duże obciążenie. Zbierają się w załamaniach skóry i podkreślają wory jeszcze bardziej. Stosuję jasny puder, żeby nie nakładać kilku warstw kosmetyków, bo wygląda to okropnie.
Ja jako krem pod oczy polecam olejek ze słodkich migdałów . Jest on bardzo delikatny i nie taki ciężki jak niektóre inne oloje, dlatego idealnie nadaje się do skóry pod oczami. Natomiast z drogeryjnych kremów polecam floslek
Powoli kończę swój regenerujący krem Rival de Loop i kupiłam wersję z koenzymem Q10 tej samej marki. Mam nadzieję że jest tak dobry jak recenzje które na jego temat czytałam
ostatnio dostałam jakiś od znajomej, ale uczulił mnie i oddałam czym prędzej. ogólnie nie używam kremu pod oczy, ale zauważyłam ostatnio, że pojawiają mi się większe woreczki. czy istnieje jakiś krem, który by trochę zregenerował moja skórę?
Ja od znajomej kosmetyczki dostałam na imieniny bardo dobry pod oczy krem forte marki Organic Series. Krem oparty w całości na naturalnych składnikach, bardzo dobrze się wchłania, wygładza i redukuje zmarszczki. Z tego co się orientuje, to w markecie ani na allegro raczej go się nie kupi, ale w gabinetach kosmetycznych jest dostępny.
Ja używam kremów firmy Lumene i jestem niesamowicie zadowolona z efektów. Niestety kremy te nie należą do najtańszych, jednak są wydajne i starczają na długo więc czasami warto się szarpnąć . Jeśli ktoś chce spróbować to kupić się e da jedynie przez internet lub w nielicznych aptekach.
Nie używałam tego kremu .uwielbiam sobie robić okłady z ogórka zielonego ,działają odprężająco na oczy i mam wtedy czas na zrelaksowanie się.
Ja używam BIOLIQ DERMO, KREM ROZJAŚNIAJĄCY PRZEBARWIENIA, po 3 tyg,zauważyłam zmianę ,przebarwienia znikły i nie jest drogi około 11 zł
Ja teraz używam masła shea jako kremu pod oczy. Jak dla mnie jest to najlepszy kosmetyk.
stosował ktoś uriage? pamiętam, że miałam kiedyś jedna probkę i sprawdziła się całkiem nieźle. poleca ktoś tą markę?
Mnie osttanio zawiódł krem Vichy Idealia!!Nie spełnia swoich obietnic!
Takie kremy są naszpikowane składnikami, które nie zawsze odpowiedzą na potrzeby naszej skóry, niestety ale często nawet mogą powodować reakcje alergiczne. Dlatego ja wybieram kosmetyki z małą ilością składników, bo to mniejsze ryzyko, że coś mnie uczuli...
Krem pod oczy od Hildegard Braukmann. Akurat mnie on zdecydowanie pomógł i dał mega różnicę. Nie twierdzę, że od razu będzie idealnie, bo na zmiany trzeba poczekać, jednak w ten sposób naprawdę można zdecydowanie wygładzić cerę i nadać jej normalność. A jednak okolice oczu są mocno wymagające
Stosujecie pod oczy coś poza kremami? Jakieś domowe okłady na przykład albo chłodne okulary/maski żelowe?
ja nie na noc daję grubą wartwę
I wklepujesz ją do końca czy tak zostawiasz, żeby się wchłonęła sama?
Ja stosuje już kilka miesięcy ten krem pod oczy -
Kosztuje dwie dyszki, a opakowanie jest dość spore, więc mi spokojnie starcza gdzies na 1,5 miesiąca codziennego stosowania. A efekty zauważam, więc stosuje systematycznie
Uzywam kremu pod oczy z Vianka, z serii odżywczej, kosztuje około 20 zł i naprawdę widać efekty, zwłaszcza jeśli przechowuję go w lodówce.
wszystkie żele pod oczy ze świetlikiem są fajne, nakładam grubo na noc i działają lepiej niż te drogie
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź