Odp: Czy malujecie się codziennie?
może kiedyś wymyślą superwydłużające maskary
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
może kiedyś wymyślą superwydłużające maskary
te ostatnie za długie
ja ostatnio interesowałam sie przedłuzaniem rzęs....
900zł plus co dwa tygodnie 150zł za poprawki....
bardzo drogo, wręcz za drogo...
wolę kupić tusz do rzęs za 30zł
To wolałabym chyba sobie codziennie przyklejać. Teraz robią takie cudeńka...
poczekajcie, poczekajcie , jeszcze chwila i będzie maskara dająca 700% wydłużenia...
haha :-)
myślisz, że aż tak??? 700% dłuższe... musiałabym sobie kupić inne okulary
hihi, tak mi się nasunęło to 700, bo wczoraj jakaś reklama w tv leciała, nie pamietam czego, ale usłyszałam, że 700%... Matko, do czego to doszło!
ja tam nie wierzę w to - niech ona Ci chociaż z 50% pogrubi to juz bedzie rewelka
[quote=a.filipowska]poczekajcie, poczekajcie , jeszcze chwila i będzie maskara dająca 700% wydłużenia... [/quote]
pomarzyć zawsze można
by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
Pokryj rzęsy tuszem, nim wyschnie przyprusz sypkim pudrem, pokryj rzęsy ponownie, zauważyłaś coś? Oczywiście, rzęsy są wydłużone, rozdzielone oraz pogrubione! Możesz powtórzyć czynność
[quote=asiula83]by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
Pokryj rzęsy tuszem, nim wyschnie przyprusz sypkim pudrem, pokryj rzęsy ponownie, zauważyłaś coś? Oczywiście, rzęsy są wydłużone, rozdzielone oraz pogrubione! Możesz powtórzyć czynność [/quote]
o popatrz, pierwszy raz słyszę!
[quote=a.filipowska][quote=asiula83]by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
Pokryj rzęsy tuszem, nim wyschnie przyprusz sypkim pudrem, pokryj rzęsy ponownie, zauważyłaś coś? Oczywiście, rzęsy są wydłużone, rozdzielone oraz pogrubione! Możesz powtórzyć czynność [/quote]
o popatrz, pierwszy raz słyszę![/quote]
ja również, a nie będzie to obciążać rzęs? i przez to osłabiac??
sprawdzę jak to działa, choć zastanawiam się też czy ja ten puder tak do końca tuszem przykryję...
[quote=malenka84][quote=a.filipowska][quote=asiula83]by miec długie piękne rzęsy znam
TRIK
o popatrz, pierwszy raz słyszę![/quote]
ja również, a nie będzie to obciążać rzęs? i przez to osłabiac??[/quote]
muszę spróbować
najlepiej poszekać aż wyschnie tusz i pędzelkiem nałożyć na oczki i rzęsy jeszcze raz po czym ... znowu pomalować tuszem
eeeeeeeee to za długo, wolę tusz pogrubiająco - wydłużający, tylko bez kłaczków, bo te mi do oka zawsze wejdą i po makijażu...
a wolicie szczoteczkę czy grzebyk - do malowania rzęs ...
szczoteczkę zdecydowanie...
szczoteczkę.
[quote=pinkmause]Do żółtej kiecki makijaż niecodzieny:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/219/dc628737877033db.jpg[/img][/url][/quote]
Tak sobie teraz skojarzyłam z tym żółtym kolorem, wczoraj do sklepu przyszłka kobieta ktora miała żółte paznokcie , nawet fajnie to wyglądało
ale żółte usta .... bleeeee
ja też szczoteczki , grzebyk jakiś nie taki
[quote=Beata][quote=pinkmause]Do żółtej kiecki makijaż niecodzieny:
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images39.fotosik.pl/219/dc628737877033db.jpg[/img][/url][/quote]
Tak sobie teraz skojarzyłam z tym żółtym kolorem, wczoraj do sklepu przyszłka kobieta ktora miała żółte paznokcie , nawet fajnie to wyglądało[/quote]
ja kiedyś miałam żółte paznokcie
mnie takie oko intryguje, ale nawet nie bardzo wiem jak się zabrać do tego...
o nie, ja taka odważna to nie jestem, zresztą wyglądalabym koszmarnie
a ja ostatnio wolę grzebyk... mam wanie teraz w użyciu rewelacyjny tusz maybelline z grzebykiem, jest SUPER
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź