Temat: Ceglana ściana
Podoba Wam się taka ceglana, nieotynkowana ściana jako wystrój wnętrza? Dla mnie wygląda to strasznie! Taka piwniczna nora. Masakra!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podoba Wam się taka ceglana, nieotynkowana ściana jako wystrój wnętrza? Dla mnie wygląda to strasznie! Taka piwniczna nora. Masakra!
Mi się podoba, ale reszta mieszkania musi do tego pasować. Zagracone pomieszczenia odpadają!
Nie przesadzaj - przy odrobinie wyczucia stylu wygląda to bardzo ładnie
Każdy lubi co innego, Ja akurat lubię minimalizm i taka ścianę mogłabym mieć jednak większość ludzi lubi się otaczać mnóstwem przedmiotów. W takim wypadku ściana z cegieł odpada bo wygląda jakby ktoś nie miał pieniędzy na wykończenie
Mnie się bardzo podoba, ale reszta pomieszczenia musi być odpowiednio urządzona. Nie do wszystkich pomieszczeń takie ściany pasują.
Mnie bardzo podoba się taka ściana zwłaszcza w łazience W ogóle uwielbiam tego typu styl. Mam nadzieję, że będę mogła pozwolić sobie kiedyś na taki wystrój - ceglana ściana, kominek i taka wolnostojąca wanna na środku.
W łazience ściana ceglana i kominek? W takim pomieszczeniu zamiast wanny postawiłabym Kanapę
Podoba mi się, szczególnie w kuchni
Też lubię takie klimaty. Ceglana ściana wygląda super. Oczywiście nie cały salon, ale cegły lub kamień na jednej ścianie robią efekt. Salon na pewno zyska fototapetą. Mnie w każdym razie to się podoba. A jak to się jeszcze odpowiednio oświetli to już jest całkiem ciekawy efekt.
Fajnie wyglądający motyw ze starym mostem.
Ale oczywiście każdemu może pasować coś całkiem innego.
Kwestia taka, w jakim stylu utrzymane jest pomieszczenie.
Generalnie można je odmienić naprawdę prostymi krokami.
Fajna sprawa, tylko bardziej w loftowych mieszkaniach, a nie w bloku...
Bardzo mi się podoba!!! W kuchni mam kamienną ścianę, a fragmenty cegieł na elewacji zewnętrznej. Mam zamiar zrobić całą ścianę w salonie, tylko wcześniej - kominek
Kamień jest lepszy , oczywiście nie w salonie tylko np. w kuchni, łazience
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź