Odp: Biżuteria modowa - naszyjniki
bardzo lubię wszelkie naszyjniki, noszę niemal do każdego stroju bez niego czuję się jakby czegoś mi brakowało a już na pewno brakowało w mojej stylizacji
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bardzo lubię wszelkie naszyjniki, noszę niemal do każdego stroju bez niego czuję się jakby czegoś mi brakowało a już na pewno brakowało w mojej stylizacji
Też bardzo lubię nosić coś na szyi. Bez tego czuję się nieswojo. Ładny wisiorek zawsze ozdobi dekolt i sprawi, że nasza osoba będzie lepiej odbierana. Nie potrafię się tylko zdecydować czy nosić biżuterię złotą czy srebrna Nie jestem jakoś przekonana do tylko jednej opcji. W sklepie Ankabizuteria mają bardzo fajną i rozbudowana ofertę.
Ja bardzo lubię różnorodne koraliki, naszyjniki czy wisiorki. Lubię mieć jakąś ozdobę na szyi. Znalazłam ostatnio ofertę z naprawdę pięknymi naszyjnikami i gdybym mogła to kupiłabym wszystkie. Nie spodziewałam się tak dużego wyboru, tak dobrej jakości i w atrakcyjnych cenach.
Mi bardzo podoba się biżuteria hand made, jest inna od wszystkiego co możemy znaleźć w sklepach. Uwielbiam piękne rzeczy w stylu retro, czy boho. Uwielbim również korale. Szkoda że są trochę niedoceniane i zapomniane
Naprawdę wygląda jak origami
A widzieliście kolekcję Wojciechowskiej w Kruku? Mi się bardzo podoba.
Ja swoją biżuterię zamawiam w bardzo fajnym sklepie mają bardzo duży wybór , wszystko tak śliczne że ciężko się zdecydować bardzo szybki czas realizacji i solidne wykonanie . Polecam Wam spodobają Wam się te cudeńka tak jak i mnie
bardzo lubie nosic naszyjniki ale najbardziej mi przypadly do gustu naszyjniki srebrne z jubilea pl i nie tylko, wiekszosc bizuterii ktora mam w domu mam wlasnie ze srebra, próba 925, wszystko jest oryginalne
Uwielbiam wszelkie naszyjniki z kamieniami Agat, ametyst nosze na co dzień. Na specjalne okazje mam kamień księżycowy
Ja wolę klasyczne srebro, ale przyznaję, że czasem mam problem i nie potrafię dobrać naszyjnika do stroju
Cześć,
ja polecam wszystkim modne w tym roku chokery, tutaj znajdziecie bogaty wybór przeróżnych naszyjników tego typuDla mnie wyglądają zjawiskowo! Nadają się do noszenia na co dzień oraz na ważniejsze imprezy. Ostatnio na wesele zakładałam sukienkę na cieniutkich ramiączkach i dodałam do nich choker - efekt murowany
Polecam i pozdrawiam
Tutaj tez masz bardzo dużo różnego typu naszyjników:wszystko to wyroby jubilerskie
Ja kupuję ostatnio głównie na sotho.pl. Mają niedrogą, piękną biżuterię.
Ja wolę kolczyki niż naszyjniki, ale myślę, że w obu przypadkach trzeba uważać na zawartość niklu. Szczególnie przy wrażliwej skórze polecane jest, by zwracać na to uwagę. Na stronie jest dużo informacji na temat alergii. Warto na to uważać, żeby nie zrobić sobie krzywdy. Moje ulubione kolczyki dały mi przez alergię sporą szkołę, ale teraz już uważam.
Ja ostatnio zakochałam się w biżuterii antykwarycznej przepiękny pierścionek znalazłam tutaj : Taka biżuteria ma w sobie wiele uroku i elegancji
A ja lubię motywy natury, liście, ptaki, żółwie, motyle... mam już kilkanaście takich naszyjników!
A lubię naszyjniki z matowego srebra. Wyglądają cudnie.
U mnie króluje białe złoto.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź